Chivas TheVenture- marea finala 2017

2017-07-17 18:04:01
|
Marius Ghenea - Chivas TheVenture- marea finala 2017

Finala competitiei de antreprenoriat cu impact social The Venture, organizata de Chivas, a avut loc saptamana trecuta la Los Angeles. Un eveniment exceptional, care s-a bucurat si de o prezenta romaneasca, respectiv compania Sowat din Sibiu, castigatoarea etapei nationale, o companie ce realizeaza filtrarea apei oriunde in lume, transformand orice sursa de apa in apa potabila. Un proiect exceptional la nivelul impactului sau mai ales pentru tarile sarace si cu probleme legate de aprovizionarea cu apa curata, potabila.

Compania romaneasca Sowat este la nivel de startup dar are deja implementari atat in Romania, cat si in mai multe tari din Asia si Africa. Din pacate, nu ne-am calificat in finala de 5 proiecte, in care a intrat o alta companie din Africa de Sud cu un proiect axat tot pe filtrarea apei, dar o solutie inferioara celei romanesti, ca si alte 4 proiecte din domeniul reciclarii (doua proiecte), fizioterapiei si respectiv alimentatiei organice, din Israel, Columbia, Nigeria si Thailanda.

Am avut onoarea sa particip la acest competitie in juriu la nivel national, dar si la nivel global in LA in ultimele zile, alaturi de reprezentantii Pernod Ricard, iar evenimentul final s-a bucurat de prezenta in juriu a lui Halle Berry, ca si de aparitia altor actori celebri cum ar fi Javier Bardem, Don Cheadle sau Josh Gad. Felicitari Chivas, felicitari prezentei romanesti, ne vedem in curand la urmatoarea editie Chivas The Venture!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *