South East Europe Tech Tour 2019

2019-03-25 16:01:28
|
Marius Ghenea - South East Europe Tech Tour 2019

La sfarsitul lunii mai va avea loc in Bucuresti si Sofia “South East Europe Tech Tour 2019”, un eveniment organizat de Tech Tour si gazduit de Almaz Capital.
Formatul deja cunoscut al Tech Tour va aduce impreuna peste 30 de investitori si alte persoane cu notorietate la nivel international in cautare de companii cu potential de crestere din ecosistemul antreprenorial al regiunii, peste 30 de investitori locali, corporatii si Business Angels.

24 cele mai bune companii vor avea ocazia sa isi prezinte povestea in fata unui juriu si sa atraga potentiali parteneri pe termen lung. Va invit asadar sa va inscrieti start-upul accesand urmatorul link. Termenul pentru nominalizari/inscrieri este 2 aprilie. De aceasta data voi fi Vicepresedinte al Comitetului de Selectie, alaturi de Alexander Galitsky (Almaz Capital), Vedran Blagus (South Central Ventures, Roger Blott (Fil Rouge Capital), Tudor Breshkov (LAUNCHub Ventures) Stanislav Ivanov (Tera Ventures), Michael Gold (Crimson Capital Corp.) si alti reprezentanti ai  fondurilor de investitii renumite din regiune.

Evenimentul isi propune sa promoveze inovatia si investitiile in cele mai bune companii de tehnologie din Europa si este o sansa in plus pentru start-upurile romanesti sa fie conectati cu cele mai renumite fonduri de Venture Capital din regiune, cu antreprenori si experti din industrie. Ne vedem in mai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *