La Politehnica Bucuresti, pe 13 aprilie

2011-04-11 14:14:52
|
Marius Ghenea - La Politehnica Bucuresti, pe 13 aprilie

Miercuri, incepand cu ora 14:00, are loc un eveniment foarte interesant pentru studenti focalizat pe dezvoltarea competentelor antreprenoriale, la Sala Senatului Politehnicii bucurestene, numit “Afacerea ta: Aici, Acum, cu Noi!”. Evenimentul incepe cu un concurs, “Ideea si Antreprenorul”, si continua cu povesti de succes despre antreprenoriat, unde voi sustine o prezentare.  La final, se vor decerna si premiile concursului de proiecte studentesti. Pentru mai multe detalii, mergeti aici. Fiind un alumnae al Facultatii de Electronica din cadrul Politehnicii din Bucuresti, revin de fiecare data cu placere pentru evenimentele organizate de Universitatea mea. Sper sa ne vedem la Politehnica miercuri, in numar mare!

Comments 7

  1. Buna seara .mai pot participa la aceasta conferinta daca nu m am inscris?multumesc

  2. Post
    Author
  3. Domnule Ghenea,am participat astazi la Conferinta: Afacerea ta: acum,aici,cu noi !,din pacate nu am mai avut timpul sa va adresez o intrebare si recurg de o posta aici.
    Ati pus ca este preferabil sa luam decizii rapide in detrimentul amanarii lor,pot aceste decizii rapide constitui,dovedindu-se eronate,decaderea unei companii sau timpul alocat de a le corecta se poate intoarce impotriva noastra. (ex:Diverta,decizie rapida (cred eu) de a se extinde si pe timp de criza,rezultat un aport subtantial la insolventa). Deciziile pe care le luati dumneavoastra sunt dupa o consultare cu echipa manageriala sau sunt luate imediate de dumneavoastra in urma unor informatii de-a lungul timpului?

    Multumesc

  4. Post
    Author

    Evident, orice decizie trebuie luata pe baza unor informatii rezonabile, eu NU am recomandat sa iei decizii repede si fara sa te gandesti deloc! Si evident, pentru mine este foarte important feedback-ul echipei, al managementului, al clientilor, al partenerilor, mai ales cand e vorba de decizii majore. Ca sa iti arat insa despre ce vorbesc cu adevarat, sper ca ai carnet de conducere si ca, uneori, conduci o masina: te asigur ca daca esti sofer, iei decizii de viata si de moarte aproape in fiecare secunda atunci cand esti la volan. Imagineaza-ti cum ar fi sa stai sa te intrebi daca e bine sa opresti atunci cand un pieton este pe trecere si sa amani apasarea franei pana cand e prea tarziu? Acele decizii, multe dintre ele, devin un reflex si nici nu le mai constientizam, dar in realitate, cam asa se intampla si in business, cel putin cu deciziile curente, nu cu cele strategice…
    Succes!

  5. Multumesc pentru raspuns,gandindu-ma mai bine,ati mai spus ca este obligatoriu sa masuram ceea ce facem tot timpul.Plecand de la acest sfat,putem sa luam decizii rapide care sunt in principiu eronate dar daca le evaluam pe parcurs,le “masuram”,putem sa le corectam “din fasa”.
    In numele colegilor mei,va multumesc pentru timpul acordat si sfaturile date.
    PS: cartea este grozava ! Felicitari!

  6. Post
    Author
  7. Se teme cineva de schimbari? Dar ce poate lua nastere daca nu exista schimbari? Felicitari pentru toate proiectele anteprenoriale si motivatie in continuare! Adrian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *