Arena Leilor, continut online

2011-12-06 16:48:59
|
Marius Ghenea - Arena Leilor, continut online

Arena Leilor are acum mai mult continut disponibil online, inclusiv o pagina de Facebook activa, in care puteti gasi informatii despre lei, despre emisiuni, dar si despre dezvoltarea antreprenoriala din Romania in general. Gasiti pagina aici, merita un like si apoi merita urmarita! De asemenea, in ultima perioada, promo-urile emisiunii sunt disponibile si pe Internet, mai jos un promo de la una dintre ultimele emisiuni din acest sezon de toamna. Pentru sezonul viitor din 2012, pregatim noutati foarte interesante, emisiunea va fi reluata intr-un format imbunatatit, iar emisiunile vor putea fi urmarite, din 2012, si pe Internet. Mai sunt si alte surprize pe care producatorii emisiunii le pregatesc pentru acest final de an, asa ca stati pe receptie!

 

Comments 16

  1. In sfarsit… TVR2 face un pic pas spre internet. Si pe Moise Guran l-au tinut in sah pana sa îi “dea voie” sa puna emisiunile pe youtube. SPER sa foloseasa Youtube si nu propria platforma, care este inutilizabila, cu videoclipuri care se blocheaza dupa cateva minute. Din experienta Ora de business..

  2. De mult timp asteptam asta. Vor fi disponibile pe internet si emisiunile din sezoanele trecute?

  3. Post
    Author
  4. In sfarsit, de cand tot caut pe youtube emisiunile si nu gasesti decat cateva clipuri [nu prea (spre deloc) urmaresc TV si de cele mai multe ori pierd emisiunea].
    Nu conteaza unde le difuzeaza, desi daca le posteaza pe propria pagina mai pot obtine cateva venituri din publicitate.

  5. Urmaresc emisiunea “Arena Leilor” de cate ori timpul imi permite si consider ca este una dintre cele mai utile emisiuni de la noi. Insa in Romania exista foarte multi antreprenori aflati la inceput de drum si nu pot ajunge toti la emisiune. Pe de alta parte, nu toti antreprenorii cauta neaparat finantare. De multe ori e mai important pentru incepatori un feedback in ceea ce priveste planurile sale, o parere venita din partea unui om cu experienta, o idee, o directie.

    Mediul online v-ar permite sa ajutati si mai mult decat o faceti acum. De exemplu s-ar putea crea o sectiune a blogului in care sa se poata adauga planuri de afaceri. Dumneavoastra selectati planurile interesante si le comentati pe blog. Astfel ajutati atat antreprenorii respectivi cat si pe ceilalti vizitatori ai blogului. E ceva interactiv si foarte educativ. La urma urmei nu primesti la tot pasul sfaturile unui om experienta in afaceri.

    Faptul ca finantati unele afaceri este un alt atuu. Pe de o parte pe mine m-ar interesa foarte mult sa stiu daca dumneavoastra ca investitor ati investi sau nu in afacerea mea si care ar fi motivele. Pe de alta parte, dumneavoastra ati avea posibilitatea sa gasiti multe afaceri interesante in care sa investiti eficient.

  6. Felicitari intregii emisiuni !

    Urmaresc emisiunea dar multe le pierd datorita altor probleme; pe net va fi si mai comod;
    nu depinzi de programul tvr….felicitari si pentru modul de prezentare, realizat de Corina Dobre.

    Pana mai demult , emisiunile erau postate pe site tvr2 si era ok.,dupa care nu le-au mai postat.
    Le-am transmis atunci aceasta solicitare sa se revina, era o problema de copyright mi-au spus; inseamna ca s-a rezolvat,si nu pot decat sa ma bucur.

  7. Va salut. O sa trec si aici mesajul meu ca asa cum spune romanul nu se stie niciodata…
    De multi ani ma lupt cu o mare pasiune a mea si in acest an am reusit cu adevarat – eficienta unitatii si a sitemului. Stiu ca emisiunea Arena Leilor nu are cu ce ma ajuta fiindca ceea ce eu scriu aici nu face obiectul acestei emisiuni. Dar poate experienta dumneavoastra ma ajuta. Ati auzit probabil marea lupta a acestor vremuri – lipsa solutiilor in eficientizarea unitatilor si a sistemelor(modul, unitate, companie nationala, multinationala, stat, etc). Dupa ani de cercetari am desoperit/elaborat o noua ecuatie a eficientei ce poate fi aplicata la ori nivel si in orice domeniu de activitate. Este infinit aplicabila ceea ce face ca valoarea ei(pentru cine intelege ce este) sa fie uriasa. Dupa ani de studiu in productie, masini, institute de cercetari, lanturi de fabricatie, etc – pe cheltuielile mele – adica foarte greu, am realizat in sfarsit imposibilul. Cunosc bine nevoia globala de solutii si de aceea stiu si valoarea reala a ecuatiei mele. Ceea ce doresc este un sfat. Este foarte greu sa prezinti asa ceva fiindca este de o foarte mare insemnatate si nu vine de la un doctor in economie si nici de la un laureat al premiului Nobel. Cum sa scot in fata aceasta descoperire? Nu se poate breveta fiindca nu este socotita inventie iar descoperirile, solutiile matematice si economice si cam tot din ceea ce imbraca aceasta imagine, nu reprezinta obiectul brevetului. Am ajuns la capatul puterii mele financiare. Ce ma invatati sa fac? Am metode prin care sa imi protejez descoperirea in schimb nu stiu nici macar o metoda prin care sa o fac vizibila.
    Cu desebita consideratie.

  8. Post
    Author

    Liviu,
    Multumesc pentru mesaj, dar chiar nu stiu cum as putea sa te ajut, chiar tu spunand ca nu este o idee sau un proiect care sa poata fi prezentat in Arena Leilor sau intr-un format asemanator. Iti doresc oricum succes!
    Marius Ghenea.

  9. Eu stiu cum ! Aplici ecuatia pe propria afacere ! Daca ai gasit formula o sa gasesti si afacera cea mai buna care sa se potrivesca pentru tine ! Succes , crede-ma ai voie sa faci greseli !

  10. Va salut si va multumesc. Ionut, as vrea tare de tot sa fac asta dar imi este greu fiindca nu am suport financiar iar resursele deja le-am epuizat in ceretarile mele.
    Am sa fac in continuare tot posibilul. O voi scoate la vedere in publicatii busines, site-uri busines world, etc. Daca nu in tara, poate in strainatate cuiva ii va atrage atentia. Va multumesc oricum tuturor.
    Cu deosebita consideratie.

  11. @ LiviuS Nu prea am inteles exact ce ai “descoperit” o idee? o ecuatie? o idee de ecuatie?

  12. si daca ideea mea de afacere completeaza un modul dintr un program prost gestionat si implementat al statului? cum pot sa o prezint ?

  13. Post
    Author

    Cred ca normal ar fi sa discutati ideea cu firmele care implementeaza acele programe pentru stat, pana la urma furnizorii statului sunt tot companii private…

  14. care ar putea fi descrierea sumara a procesului tehnologic al unei firme de distributie la nivel national ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *