Participare Young Leaders’ Forum, 14-15 octombrie

2008-10-02 17:14:21
|
Marius Ghenea - Participare Young Leaders’ Forum, 14-15 octombrie

La invitatia amabila a Forum Invest Romania, am confirmat participarea ca speaker la conferinta numita Young Leaders’ Forum, in panelul cu tematica “young leaders entrepreneurs”. Evenimentul va avea loc pe data de 15 octombrie la centrul de conferinte de la Intercontinental. Printre participantii importanti din strainatate ar fi in primul rand Todd Benjamin (multi il stiu de la CNN), Johar Dhinsa de la Athlone Group sau Nik Halik (multimilionarul australian care se pregateste pentru a deveni cosmonaut). Cred ca poate fi o dezbatere interesanta, mai ales pe track-ul din mjloc, despre entrepreneurship (mai este o sesiune pe leadership politic si apoi una pe teme de management). Mai multe detalii si informatii aici.

Comments 1

  1. Daca e ceva ce apreciez la dvs e commitmentul pentru dezvoltarea actualei generatii. foarte adevarat, valoarea unui leader se masoara in capacitatea lui de a crea noi “valori” umane.

    Astept cu nerabdare momentul cand un discipol isi va depasi maestrul 🙂

    V

    ps: cu referire la calitatile pe care un conducator trebuie sa le aiba, consider ca cel mai intelept este ca fiecare sa-si urmeze ale sale valori interioare. Cartile “how to ../ 10 steps to become millionaire ” iti pot infrumuseta conturile bancare dar nu-ti vor raspunde la al tau longing for self-awareness/discovery

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *