Arena Leilor, Craiova 28 februarie

2012-02-24 12:55:11
|
Marius Ghenea - Arena Leilor, Craiova 28 februarie

Marti, 28 februarie, Turneul Arena Leilor ajunge la Craiova. Voi fi acolo, desigur, pentru ca este orasul meu natal si ma bucur sa pot reveni la Craiova pentru a vorbi despre antreprenoriat si despre Arena Leilor. Alaturi de mine va participa la Craiova si colegul meu “leu” Mircea Tudor, unul dintre cei mai valorosi antreprenori romani pe zona de inventica si tehnologie, care a fost de altfel si cel mai activ investitor in Arena Leilor, in ultimele sezoane. Sunt convins ca impreuna cu el si cu colegii din echipa de productie a Arenei Leilor de la TVR vom reusi sa realizam un dialog placut si interesant cu participantii din Oltenia. Si nu uitati, nu trebuie neaparat sa veniti cu un proiect pentru Arena Leilor, puteti participa si ca simpli spectatori, daca sunteti interesati de temele antreprenoriale. Participarea este gratuita, trebuie doar sa va inscrieti la www.turneuarenaleilor.ro. Pe curand la Craiova!

Comments 8

  1. Nu știu dacă o să fie un dialog sau un monolog, dar eu unul mă bucur ca am ocazia să ascult doi dintre cei mai buni antreprenori români. Ne vedem marți!

  2. Post
    Author
  3. Am si eu o intrebare.In cazul in care am o idee de afaceri absolut originala dar neinregistrata la O.S.I.M. as risca ceva prezentand-o acolo? Multumesc.

  4. Post
    Author

    Nu este niciun risc, noi nu vedem proiectele in timpul Turneului, ci doar in timpul filmarii, aceasta este o regula contractuala a formatului. In acelasi timp insa, daca ai un concept cu adevarat inovator, iti recomand sa depui cat mai rapid la OSIM cererea de inregistrare.
    Marius Ghenea.

  5. Foarte interesantă experiență, mă bucur că am putut participa. Sper ca într-o zi să ne întâlnim și în arenă!

  6. Surpriza era si mai mare dacă nu despărțeai een paragrafe, așa eram aocerum avertizați că se schimbă ceva.Din păcate, pe net lizibil = mai previzibil. Dar tot mi-a plăcut mult!Am intuit bine că ești talentat! Și ține cont că eente2i te-am văzut een clip, abia pe urmă te-am citit! Cc2ND URMEAZĂ UN CLIP CA ĂLA DIN PREZENTARE?????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *