Inscrieri Schoolforstartups

2012-02-28 21:39:34
|
Marius Ghenea - Inscrieri Schoolforstartups

Mai sunt doar 2 zile pentru inscrierile la Schoolforstartups Romania 2012, prima mare scoala antreprenoriala din Romania, un program social la care particip ca si lector si co-organizator alaturi de Doug Richard din Marea Britanie, program sustinut de Fundatia Post-Privatizare. Despre Schoolforstartups am mai vorbit si in diverse articole anterioare, pe care le puteti gasi pe site. Cum se apropie finalul perioadei de inscrieri, acesta este un ultim reminder pentru cei care vor sa participe in 2012. Detaliile se obtin pe site-ul programului si tot acolo se pot face inscrierile. Mai jos este un material realizat de colegii nostri britanici despre Schoolforstartups, sper sa fie util si interesant de privit:

Promo Master from Insight Films on Vimeo.

Comments 4

  1. Video de prezentare este foarte interesat costul programului parerea mea pentru tineri care doresc sa porneasca cu o idee este foarte mare .

    P.S

    Daca veti citi acest comment am si eu o idee care asi dori sa o aduc in antentia dumneavoastra . Fara sa ma laud am cateva idei care nu zic ca nu sa gandit nimeni la ele zic doar ca , sunt idei care ar aduce un mare + la ce exista momentan pe piata si competitia in aceste ramuri este redusa .

    Asi aprecia un reply daca sunteti interesat sa va prezint o idee .

    Am uitat sa ma prezint , ma numesc Lorincz Andrei Attila am 22 ani sunt nascut in Oradea intr-o familie numerioasa am avut sansa de a venit in Bucuresti la o matusa unde mia oferit sansa sa studiez la o universitate foarte buna “Universitatea Titu Maiorescu” profil Informatica de ce doresc ajutorul unui om ca, dumneavoastra este foarte simplu doresc sa imi ajut familia ramasa in Oradea prin toate mijloacele posibile .

    Ma scuzati ca, va contactez asa dar la arena leilor nu am apucat sa ma inscriu .

    Tot Respectul
    Lorincz Andrei Attila

  2. Post
    Author

    Primul an a avut rezultate foarte bune si sunt convins ca in al doilea, in 2012, rezultatele vor fi si mai bune. Problema in Romania este cu perceptia despre scoala in general si rolul sau. De exemplu, corect se scrie “iesi” si nu “iesii”, atunci cand eram eu la scoala, cu multi ani in urma, niciun elev de clasa a patra nu ar fi facut o asemenea greseala de ortografie…

  3. Sunt interesat daca in 2013 se va continua aceasta scoala. Din pacate nu am gasit nicio informatie referitoare la inscriere pe pagina Schoolforstartups. Am aruncat o privire pe curricula si cred ca este extrem de interesanta.
    Felicitari!

  4. Post
    Author

    Nu avem inca informatii detaliate despre programul din 2013, recomandarea mea este sa verificati din nou site-ul programului in prima parte a anului viitor (ianuarie-februarie), cand aceste detalii vor fi disponibile.
    Multumesc,
    Marius Ghenea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *