Conferinta Nationala JCI, Cluj 22 octombrie

2010-10-12 18:37:32
|
Marius Ghenea - Conferinta Nationala JCI, Cluj 22 octombrie

La invitatia JCI, voi participa cu o prezentare si un workshop la Cluj pe data de 22 octombrie, in cadrul Conferintei Nationale JCI 2010. Subiectele pe care le voi aborda vor fi ca de obicei legate de inovatie si antreprenoriat, si in acest context voi vorbi despre distanta de la idee la oportunitate si apoi despre strategii eficiente de exit pentru un antreprenor. Programul conferintei il gasiti aici, eu am vazut foarte multi speakeri de calitate in agenda, asa ca sunt convins ca va fi un eveniment reusit. Ne vedem la Cluj!

Comments 5

  1. “- studentii masteranzi si doctoranzi, precum si studentii in ultimul an de studiu: 250 ron/3 zile si 100 ron/zi”

    Eu sunt student in primul an la Business(UBB) si as vrea sa particip…pot sa primesc reducerea de 100 Ron/zi…?
    Ms..:)

  2. Post
    Author

    Cred ca trebuie sa vorbesti direct cu organizatorii, ii poti contacta prin site-ul oficial al evenimentului, pe care l-am inclus in post cu link activ.

  3. “Valorificarea ideilor de afaceri: oportunitate, business, exit” – Trei lucruri pe care Marius le-a abordat in stilul lui pragmatic. Felicitari, Marius! Te asteptam la un viitor eveniment de business organizat de JCI si in Constanta.

  4. Sunt patronul Editurii Concordia din Arad, editură profilată în special pe carte juridică, dorim colaborare în parteneriat, ori alte forme agreate de Dumneavoastră, fie în comercializarea de cărţi ON LINE (CĂRŢI JURIDICE,sau:SPIONAJ PENTRU CONTURILE SECRETE ALE LUI CEAUŞESCU, autor un coleg al generalului Pacepa, ISTORIA KGB-ului, autor rus din San Petersburg), fie prin identificarea potenţialilor beneficiari, din afara ţării, în vederea cesionării drepturilor patrimoniale de autor al cărţilor: GRAMATICA ENGLEZĂ SCHEMATIC; GRAMATICA ENGLEZĂ ÎN PRACTICĂ (ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI); BUSINESS CASES ONE, cărţi ce sunt ediţie 2010, autoare CLAIRE P. BRIDGES şi NICOLE SHIGA, cărţi ce fac parte din colecţia CLARISSA BOOKS. Aceste cărţi sunt în format A5 şi au fiecare aproximativ 270 de pagini. Editura are contract cu autoarele, de exclusivitate (editare-tipărire-difuzare) pe tot globul. Aceste cărţi se vor edita în mai multe limbi. Până în prezent avem editate versiunile în limbile: română, maghiară, franceză şi monolingvala (engleză), urmând ca în perioada următoare să fie editate şi în alte versiuni (turcă, arabă, chineză, spaniolă, rusă, etc., în funcţie de solicitări). Beneficiarul poate tipări şi comercializa în ţara sa, în orice tiraj doreşte, fără nici o restricţie(în baza unui contract), în schimbul unei sume negociate, un procent (de asemeni negociat şi acceptat de DVS.)revenind DVS. Este o propunere avantajoasă, deoarece majoritatea cetăţenilor globului învaţă engleza, iar de gramatică este nevoie peste tot. Dacă propunerea mea o consideraţi avantajoasă, vă rog să mă contactaţi la telefoanele:0722-358171; 0746-973690 sau 0743-881063. PS. şi cu Spionajul…. putem proceda ca şi în cazul cărţilor de gramatică, deoarece, fiind o carte document (ce tratează atât avatarurile conturilor secrete ale lui Ceauşescu, cât şi implicaţiile serviciilor secrete în evenimentele din decembrie 1989, adevăratele evenimente necunoscute de mulţi, scenariile de împărţire a ţării, etc….), subiectul interesează în exteriorul ţării.
    Aştept propunerea Dumneavoastră.
    Cu stimă şi deosebit respect Petru Şteţcu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *