Iasi, Business Networking Event, 11 noiembrie

2010-11-07 13:04:50
|
Marius Ghenea - Iasi, Business Networking Event, 11 noiembrie

Voi fi din nou la Iasi, pe 11 noiembrie pentru un eveniment de business networking organizat de JCI Iasi cu antreprenori si manageri tineri din acea zona, unde voi sustine o prezentare ampla pe subiecte antreprenoriale in cadrul conferintei Business Networking Event. Acest tip de eveniment este organizat in mod regulat de JCI Iasi si are meritul de a aduce impreuna atat antreprenori tineri cat si unii cu mai multa experienta, dand posibilitatea tuturor participantilor sa isi imbogateasca reteaua de contacte si sa afle noi informatii utile pentru activitatea lor. Pentru detalii si inscriere, accesati direct site-ul evenimentului . Ne vedem in curand la Iasi!

Comments 3

  1. “Business 1 la 1” reuneste antreprenori din domenii variate astfel incat fiecare participant sa-si gaseasca cel putin un partener de afaceri. Acest tip de eveniment este absolut necesar deoarece reprezinta o modalitate simpla si rapida de a a initia relatii de parteneriat care sa contribuie la dezvoltarea propriilor afaceri.

    Am reusit sa ii aducem la Iasi pe doi dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Romania, Marius Ghenea si Gabriel Mardarasevici. Joi, 11 noiembrie, sala “Cuza”, hotel “Unirea”, ora 16:45 ai oportunitatea de a-i cunoaste si de a invata de la ei. In acelasi timp, ai oportunitatea de a-ti adauga in reteaua de contacte cel putin 20 de nume noi. http://bne.jciiasi.ro

    Carmen Ungureanu
    Manager Proiect “Business 1 la 1”

  2. Este pentru prima data cand particip la un astfel de eveniment. Mi-a starnit interesul inca de cand am primit invitatia si cu certitudine nu poate decat sa aduca un plus de valoare atat dezvoltarii mele ca antreprenor pe piata locala cat si a largirii portofoliului de clienti. Astept cu mare interes discursul dlui Marius Ghenea “Initiativa antreprenoriatului este oglinda antreprenorului”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *