Biblioteca antreprenoriala pe Okian.ro

2010-12-15 21:10:50
|
Marius Ghenea - Biblioteca antreprenoriala pe Okian.ro

Multi citiori ai blogului m-au intrebat de unde ar putea cumpara cartile de business pe care le recomand pe blogul
meu in sectiunea de “carti”. Daca doriti sa achizitionati aceste carti in versiuni originale in engleza (sau pentru cele care au fost deja traduse in limba romana sa puteti sa le alegeti fie in romana, fie in engleza), acum am o solutie simpla, pornita dintr-o initiativa a celor de la Okian.ro, un site de carti, care mi-au creat, cu amabilitate, o sectiune tip “Biblioteca Virtuala Marius Ghenea” unde puteti gasi o parte din cartile recomandate de mine si unde aveti in acelasi timp si optiuni de cumparare la un click distanta. Voi incerca atat sa actualizez periodic biblioteca mea antreprenoriala de pe acest site, cat si sa reiau activitatea de recenzie a cartilor de business care mi-au placut, pe acest blog.

Comments 6

  1. Pingback: Tweets that mention » Biblioteca antreprenoriala pe Okian.ro -- Topsy.com

  2. Buna ziua d-le Ghenea,
    De vreo 2 ani urmaresc emisiunea la care participati dvs si as avea o intrebare referitoare la increderea pe care o aveti in tinerii “antreprenori” care doar au idei de afaceri nu si bani indeajunsi sa le poata finanta.Sa pun punctul pe “i” v-ar tenta o afacere cu tineri la 19-20 ani daca se dovedeste a fi un proiect sustenabil?

  3. Post
    Author

    Ionut,

    Sigur, am suficienta incredere in tineri, mai ales in tineri, pentru a ii sustine, daca au proiecte sustenabile. Dar eu nu investesc niciodata in idei, ci doar in proiecte reale de business, asa ca daca aveti o idee, trebuie oricum sa incercati o minima materializare intr-un concept (pilot, prototip, sau chiar demararea unei activitati comerciale minime) inainte de a solicita o astfel de investitie. Sau macar sa participati intr-un program serios de training pe teme de start-up antreprenorial (cum este Schoolforstartups.ro), ca sa vedeti care sunt pasii ce trebuie parcursi pentru un start-up de succes. Succes!

  4. Pingback: » The Art of the Start, de Guy Kawasaki

  5. si eu am incercat un business cu trabucuri.dar neavand surse financiare mam lasat pagubas,oricum piata este mica (este evaluata la peste 2 miliaone de euro).Fara finantare nai nicio reusita,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *