Prezentare SchoolforStartups Romania

2011-01-18 12:43:07
|
Marius Ghenea - Prezentare SchoolforStartups Romania

Mai jos este un feed video realizat saptamanile trecute (abia azi s-a facut upload pe YouTube), care explica in cateva minute ce este programul SchoolforStartups in general si care vor fi detaliile primului an de program in Romania. Pe scurt, e vorba de prima scoala internationala de antreprenoriat din Romania, aplicatii se mai primesc pana la inceputul lunii februarie, pentru mai multe informatii consultati site-ul SchoolforStartups.ro

[youtube]SefYKR13oLs[/youtube]

Comments 13

  1. foarte interesant, apreciez aceasta initiativa si sper ca peste aproximativ 2 ani, sa pot fi si eu membru activ..in acest program; pentru un tanar reprezinta un mare plus si un bun punct de propulsare in cariera.

  2. Post
    Author
  3. M-am scris, am fost acceptat iar acum astept sa vad despre ce e vorba mai exact.
    Nici din prezentarea video si nici din celelalte materiale nu e inca foarte clar ce o sa se intample acolo.
    Ce skill-uri ne dezvoltam? E doar consultanta in vederea realizarii planului de afaceri perfect? Sub ce forma se desfasoara “cursurile”?

    Singurul lucru sigur e ca Marius Ghenea garanteaza ca o sa fie interesant si cred ca toti cei ce s-au inscris se bazeaza pe asta. Succes!

  4. Salut,

    Eu am fost anuntat acum cateva zile ca am fost acceptat.

    Ne vedem la scoala, varianta Cluj.

  5. Post
    Author
  6. Post
    Author
  7. Pingback: » Arena Leilor pe glob

  8. Pingback: » 2 burse de 500 euro pentru Schoolforstartups!

  9. Pingback: » Wall-Street: Antreprenori romani vs. straini

  10. Salut,
    Am fost acceptat in program zilele trecute.Speranta mea este ca vom primi informatii si sfaturi practice adaptabile mediului de afaceri romanesc.Cele mai multe cursuri la care am participat au fost bazate pe foarte multa teorie si putina practica.Cei care le prezentau nu aveau experienta antreprenoriala.

  11. Post
    Author

    Felicitari pentru acceptare si succes in acest program! Este intr-adevar un program cu mult continut practic si foarte aplicat pe problemele reale ale unei afaceri.
    Marius Ghenea

  12. M-am inscris pentru Ploiesti si acum vreau sa vad cum vor decurge lucrurile.Cu domnul Marius am mai avut o intalnire in arena leilor asa ca sunt determinat sa il cunosc si mai bine pentru ca vreau sa cred ca este o provocare constructiva.Cu stima si admiratie Vasile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *