Concert Taxi in Tribute pe 3 Februarie

2011-01-26 17:52:31
|
Marius Ghenea - Concert Taxi in Tribute pe 3 Februarie

Sigur ca multi se vor intreba ce cauta un astfel de material in blog-ul unui antreprenor? Ei bine, chiar fiind antreprenor, ca si multora dintre voi, imi place muzica buna si imi place clubbing-ul, mai ales atunci cand gasesc un club de buna calitate in Bucuresti. Si chiar l-am gasit, este vorba de Tribute, pe care l-as premia cu o distinctie ad-hoc drept “cel mai antreprenorial club din Bucuresti”, atat ca echipa de management, cat si in ceea ce priveste clientii care merg acolo in mod regulat, ca si mine. Unul dintre putinele cluburi cu muzica live de calitate, cu multe trupe renumite invitate sa concerteze acolo si cu un sistem de climatizare fara egal. Pe 3 februarie, Taxi vine in Tribute cu un concert (pentru care am auzit ca toate mesele sunt deja rezervate, dar se gaseste intotdeauna un pic de loc la bar), concert in care cu siguranta vor canta si hit-ul lor recent “Cele doua cuvinte” sau “those three little words”, pentru cine stie gluma :-), posibil chiar in distributia de exceptie de mai jos. Pentru fetele care citesc acest post lansez un mic quiz, incercati va rog sa decideti care barbat din aceasta distributie va place cel mai mult si dati-mi un feedback-comment cu numele lui!

[youtube]J0BkdKGPTxw[/youtube]

Comments 30

  1. Care barbat ne place din ce punct de vedere? Cum arata, cum se poarta, cum canta, cum joca? Mie imi plac Marius Florea Vizante, Maruta, si Leonard Doroftei pentru ca e sportiv:)

  2. Post
    Author
  3. 🙂 Prin “cum canta” ma refeream la cei care canta – Dan Bitman de exemplu

  4. Pline de miez si de originalitate atat melodia cat si videoclipul! Taxi e una dintre putinele formatii din peisajul muzicii romanesti care merita ascultate.
    Purced acum la nominalizari:
    1. la categoria “imaginea perfecta a barbatului indragostit” – Cheloooooo Privirea lui este naucitoare, te ravaseste cu atat sentiment…
    2. la categoria “nu-i nevoie de prea multe cuvinte cand ai ochi ca ai lui” – Virgiiiil Iantuuuuuuuu Carismatic, aratos si cu dublu imapact: si la mame si la odrasle.
    3. la categoria “adorabil, manca-l-ar mama, ce l-as mai lua in brate sa ii treaca fastaceala” – talentatul Marius Floreaaaaaaa Vizanteeeeee
    si in fine,
    4.la categoria “chiar vrei sa iti spuna te iubesc?” 😀 – Wilmaaaaark

    Cam asta-i. Multa bafta femeilor pornite sa schimbe structura asta genetica!
    O seara buna va doresc!

  5. Post
    Author
  6. Daca ar fi intr-adevar ceva de comunicat, acest ceva ar fi amestecul de respect si de admiratie pentru trupa Taxi si pentru majoritatea celor prezenti in acest videoclip ( spun majoritatea pentru ca pe unii nu ii urmaresc, doar am auzit de ei: Cabral, Wilmark,Catalin Maruta,George Vintila,Kamara, desi sunt convinsa ca nu degeaba au aparut in aceasta distributie).
    Pacat ca nu am mai auzit in ultima vreme de Vank, Vita de Vie, Razvan Fodor, Gabriel Cotabita.
    Acelasi respect si pentru dumneavoastra, domnule Ghenea si succes in tot ceea ce va propuneti!

  7. intamplator am gasit acest comentariu al dvs dle Ghenea si sincer, nu ma asteptam…uitasem ca in spatele persoanei cinice de multe ori de la “Arena leilor” se poate ascunde …un om obisnuit, care traieste, iubeste, asculta muzica…
    nu am fost la acest club,sunt fidela unuia de pe Calea Victoriei unde asculta jazz de calitate si se joaca teatru la nivel superprofi…un spatiu underground, unic in felul lui, unde l-am ascultat prima data pe Nik Baertsch…l-ati ascultat? daca nu, ati pierdut pina acum..
    cat despre TAXI, au fost si raman senzational; textele pieselor sunt absolut fabuloase…tot respectul…
    Iar daca reuseste su Razvan Fodor sa spuna cele doua cuvinte….

  8. Post
    Author
  9. clubul se numeste Green Hours, este de peste 10 ani in ‘domeniu”, este primul spatiu underground unde au jucat teatru adevarati actori , nu cei care se cred actori…este o chestie boema, in cladirea GDS, de anul acesta am inteles ca patronul a mai luat cateva spatii din cladirea GDS si vrea sa extinda aceste preocupari culturalelcand ma gandesc la camerele din acea cladire, ma bucur ca vor fi accesibile tutror pentru ca sunt foarte frumoase din punct de vedere arhitectural.
    In luna mai am fost la un festival de jazz in gradina de acolo si am fost mandra in acele zile ca mai suntsi romani care iubesc muzica buna in tara asta care e…asa cum e acum…
    cred ca daca cei de acolo s-ar putea mobiliza si ar veni la “arena leilor” ati afla multe, multe lucruri care se vor facute, dar sunt in stand by…
    ma bucur ca ati raspuns si, atunci cand veti vrea sa vedeti un spectacol intr-o zi de luni, intr-un spatiu underground, deci nu fotolii si plus, va recomand sa mergeti la “STA SA PLOUA”. Veti pleca mai senin…

  10. Post
    Author
  11. Atat piesa cat si clipul sunt exceptionale.Cat priveste distributia, “un cocktail” foarte original, din care as alege urmatorii: Marius Vizante, Cornel Ilie, Robert Turcescu si Horia Brenciu.
    Daca ar trebui sa nominalizez unul singur, cred ca ar fi Marius Vizante pentru ca in cele din urma reuseste sa spune cele doua cuvinte.
    P.S.Ador quiz-urile!

  12. Post
    Author

    Multumesc pentru raspunsul la quiz: se pare ca Marius Florea Vizante conduce in preferinte! 🙂 Am sa ii transmit lui Marius aceste preferinte, se va bucura cu siguranta!

  13. Toti cei 26 protagonisti ai videoclipului sunt talentati si inteligenti,carismatici, iar producatorul Teo Trandafir impreuna cu regizorul Dan Teodorescu (solistul trupei) au stiut sa ii puna in valoare cum nu se poate mai bine.

    Nominalizatul la categoria “barbatul din aceasta distributie va place cel mai mult”: Gabriel Cotabita.

  14. Post
    Author
  15. Draguti toti pentru ca abia asteapta sa spuna cele 2 cuvinte!, dar se califica Cheloo pentru ca o face cel mai bine pe-a indiferentul :)); ba nu, Iantu pentru ca in plus ii vine impecabil costumul! aa, ba nu, Cornel Ilie pentru ca e planificat si asertiv :)…
    Grea decizie, ca si cu perechile de pantofi…:)).

    Multumim pentru vestea despre concert!
    W/e placut!

  16. Faina melodie, fain videoclip si interpretarea deopotriva. Si… cine se califica? Cornel Ilie.

    Buna si info despre concert 🙂

  17. Post
    Author
  18. Virgil Iantu nu este febletea mea, dar este o figura emblematica in acest videoclip.In ansamblu este ceva ce creeaza emotie si nu e putin lucru in ziua de azi…Marius Ghenea m-a facut sa zambesc!

  19. Post
    Author
  20. Foarte bine au sunat chitarile aseara in Tribute! La fel si Iris sigur vor da ce au mai bun pe 10 februarie. Ati creat un precedent, asteptam si alte recomandari! Multumesc!

  21. Post
    Author

    Personal, cred ca Taxi nu au dat chiar ce aveau mai bun, dar si eu sunt convins ca Iris va fi un spectacol deosebit! L-as recomanda tuturor, dar pentru acest concert Iris chiar s-au rezervat toate locurile de foarte mult timp!
    Marius Ghenea.

  22. Mi-ar fi placut sa fiti o optiune 🙂 Nu sunt acoperite toate gusturile. Parerea mea…

  23. Post
    Author

    Exact comentariul pe care il asteptam 🙂 Promit sa incerc sa intru si eu in distributie, data viitoare, la un astfel de clip!
    Multumesc, Ileana!
    Marius Ghenea.

  24. Intradevar daca erati si dumneavoastra ne-ar fi fost si noua mai usor sa alegem unul singur.

  25. nu imi dau seama daca trebuia sa folosesc cratima la “intr-adevar” sau e un singur cuvant:(

  26. Post
    Author
  27. Post
    Author
  28. Post
    Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *