Batalia gadgeturilor, ZF Expert 27 ianuarie

2011-01-27 16:21:02
|
Marius Ghenea - Batalia gadgeturilor, ZF Expert 27 ianuarie

Azi la Ziarul Financiar a avut loc o dezbatere din ciclul ZF Expert pe tema gadgeturilor care ar putea revolutiona piata IT in urmatorul an. Au participat, pe langa membri ai redactiei ZF, in frunte cu Sorin Paslaru, redactor-sef, cativa reprezentanti ai unor producatori romani de tablete si e-readere (Liviu Nistoran de la Netcom, producatorul Evolio/Evobook si Lucian Peticila de la VisualFan, producator AllView), ca si reprezentanti ai distribuitorilor si retailerilor online de asemenea produse (eu si Radu Apostolescu, de la eMAG). O discutie interesanta, care a abordat atat formatele de e-reader cum este Kindle (my personal favorite), cat si pe cele de tip tablet ca iPad (my personal dislike) pe o puteti vedea aici si in format video.

Comments 7

  1. Pingback: Tweets that mention » Batalia gadgeturilor, ZF Expert 27 ianuarie -- Topsy.com

  2. Post
    Author
  3. Buna seara,
    habar nu am daca aceste randuri ce le asez acum aici, au sansa sa si ajunga a fi citite de catre dumneavoastra, domnule Ghenea. Asta doar pentru ca nu prea am habar de tehnica aceasta de comunicare prin IT. Incerc, totusi, nu pierd nimic, poate mai investesc si eu in cunoasterea scrierii in acest fel.
    Voiam a va trasmite starile ce le simt atunci cand ma uit la emisiunea Arena Leilor. Oscilez intre fascinatia cunoasterii intrigantei lumi a afacerilor si hohotele de ras cand realizez ca desi este o lume dura si cu multe reguli ce trebuiesc stiute si de multe ori trebuieste a te adapta la acestea din mers, exista si unii oameni, admirabil de haiosi care cu toate astea indraznesc sa viseze cu nonsalanta ca pot pasi in asta lume asa pur si simplu. Sa nu va fie cu suparare remarca mea, dar pana acum nu am aflat vreo emisiune care sa ma faca, uneori sa simt emotia vibratiei ca unii indraznesc, iar alterori, sa rad cu lacrimi de indrazneala altora.

    Cu pretuire,
    Maria Holhos

  4. Buna ziua,

    Imi puteti spune daca Kindle 3 (presupunand ca aveti ultima versiune) suporta diacritice?

    Multumesc.

  5. Post
    Author

    Nu am ultima versiune, il am mai demult, imi pare rau dar nu stiu exact specificiatiile ultimului model si nici daca suporta diacritice…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *