Conferinta Freelanceri.ro, Cluj 17 februarie

2011-01-31 13:54:37
|
Marius Ghenea - Conferinta Freelanceri.ro, Cluj 17 februarie

Voi sustine o prezentare la Freelanceri.ro, pe 17 februarie, cu tema “Freelancer sau tranzitia de succes de la angajat la antreprenor”. Cred ca spiritul unui freelancer este in mare masura acelasi cu spiritul antreprenorial, cred in acelasi timp ca un antreprenor poate invata foarte multe de la un freelancer si invers, iata de ce merg cu placere, la Cluj, pentru a sustine aceasta prezentare in cadrul conferintei Freelanceri.ro. Cred ca e o buna ocazie pentru orice freelancer, dar si pentru orice persoana care se gandeste sa inceapa activitati freelance! Pentru detalii si program, mergeti pe site-ul evenimentului. Ne vedem in curand, din nou, la Cluj!

Comments 6

  1. dle Marius va rog sa tineti aceasta conferinta si la Bucuresti in masura timpului Dvs disponibil.Titlul mi se pare extraordinar ales.Pacat ca nu pot veni la Cluj pentru aceasta conferinta.cu respect,

  2. Post
    Author

    Este o conferinta organizata de site-ul Freelanceri.ro, dar e o idee foarte interesanta, am sa le recomand sa faca o asemenea conferinta si la Bucuresti, unde cu siguranta este cea mai mare comunitate de freelanceri din Romania. Multumesc pentru comentariu!
    Marius Ghenea.

  3. Pingback: Tweets that mention » Conferinta Freelanceri.ro, Cluj 17 februarie -- Topsy.com

  4. Foarte interesanta tematica aleasa. Poate ca ar fi indicat sa abordati si problema temerilor pe care le au persoanele care doresc sa devina freelanceri renuntand la un job intr-o companie. Va asteptam cu drag la Cluj!

  5. Pingback: » Tranzitia freelancer-antreprenor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *