Interviu in Ziare.com

2011-01-16 15:41:49
|
Marius Ghenea - Interviu in Ziare.com

Un articol-interviu aparut azi in Ziare.com, il gasiti aici. Remarc din nou, cu aceasta ocazie, aparitia unei specii bizare de “activisti Internet”, care fac comentarii negative generice, de multe ori agramate, uneori injurioase, alteori calomnioase sau pur si simplu idioate, la orice articol aparut pe Internet. Si aceasta nu este doar o problema online romaneasca, e o problema globala a Internet-ului. Daca toti acesti indivizi ar folosi aceasta energie gresit directionata si acest timp irosit, pentru a contribui in schimb la o pagina Wikipedia sau pentru a aduce alte contributii constructive pe Internet, am trai deja, probabil, intr-o lume mai buna…

Comments 9

  1. “Pai bogatii este rai”.
    La articolul cu pricina nici nu sunt multe comentarii rele. Trebuie sa intelegem caci internetul face posibil ca barfa de la birt sau din holul scarii sa fie publica. Atitudinile acestea au fost si pana acum, dar acum pot fi publice.

    Partea rea este caci nemultumitii si frustratii se exprima mai rapid decat cei, sa zic, multumiti. Astfel se poate da impresia ca un anumit om sau produs nu este bun.

  2. Post
    Author

    Pentru Claudiu: multumesc, am pus deja intr-un edit un link spre pagina Wikipedia care defineste trolling-ul. Din pacate, am vazut tot in acea pagina ca sunt multe alte tipuri de lucruri rele pe Internet care chiar sunt deja catalogate si definite, de la “hit-and-run poster” pana la “heckler” sau “gadfly” (ceva ce ar insemna pe romaneste “taun”). Cred ca sunt toate specii care merita studiate si utilizate…
    Marius Ghenea.

  3. Pingback: Tweets that mention » Interviu in Ziare.com -- Topsy.com

  4. Atat timp cat au o pagina dedicata pe Wikipedia cu categorii si clasificari, banuiesc ca e un fel de job/hobby. Fiecare cu modul sau de a contribui la societate.

  5. Am cautat pe Twitter userul Marius Ghenea si au aparut doua conturi. Acum nu stiu care este situatia de fapt, dar daca va exista o activitate pe acest canal de comunicare sper sa nu se faca confuzii.

    Banuiesc ca @marius_ghenea este cel corect.

  6. Post
    Author
  7. …eu ma intreb,oamenii astia cand scriu ceva,ei inteleg ce scriu?!? :-/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *