Banca Transilvania sustine Schoolforstartups

2011-02-04 19:36:03
|
Marius Ghenea - Banca Transilvania sustine Schoolforstartups

Banca Transilvania, o banca romaneasca promotoare a spiritului antreprenorial local, a anuntat azi sustinerea sa pentru programul social educational antreprenorial SchoolforStartups Romania. Salut acest parteneriat al Bancii Transilvania cu Fundatia Post Privatizare pentru programul SchoolforStartups.ro, parteneriat care, din nou, face diferenta intre BT si alte banci din Romania. 80% din sumele nete necesare programului pentru toti participantii sunt subventionate prin acest program social, in plus am venit si eu cu o modesta contributie suplimentara, oferind doua burse in plus (participare complet gratuita) pentru doi dintre aplicantii la sesiunea din Cluj a programului. Succes tuturor participantilor! Mai multe informatii despre program, gasiti pe site-ul Schoolforstartups.ro

Comments 3

  1. Pingback: Tweets that mention » Banca Transilvania sustine Schoolforstartups -- Topsy.com

  2. In primul rand, as dori sa va spun ca va admir foarte mult, si urmaresc cu interes emisiunea ,,Arena leilor” pentru ca, prin comentariile pe care le faceti, atat Dvs., cat si restul ,,leilor” ne oferiti informatii valoroase.
    Ma bucur sa vad ca sunt persoane ca Dvs., dispuse sa ofere o parte din cunostintele pe care le detin pentru a-i ajuta si pe altii sa porneasca un business.
    Mi-ar placea sa va am ca profesor deoarece consider ca as avea multe de invatat de la Dvs. In facultate, se pune baza mai mult pe teorie iar partea practica cam lasa de dorit ceea ce nu mi se pare ca e un lucru bun.
    Facultatile ar avea nevoie de profesori ca Dvs.
    In legatura cu proiectul Schoolforstartups as dori sa stiu daca se va organiza anual, sau este doar pentru acest an.
    Va doresc succes in tot ceea ce faceti.

  3. Post
    Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *