Be my anti-Valentine

2011-02-14 15:08:03
|
Marius Ghenea - Be my anti-Valentine

Pentru cei care vor sa dea o nota de fronda acestei zile de 14 februarie si sarbatorii consumeriste in care a rezultat sacrificiul Sfantului Valentin, o optiune interesanta este concertul VH2 de diseara din Tribute, intitulat sugestiv “Be my anti-Valentine”. Nu stiu daca voi ajunge si eu, asta depinde doar de anti-Valentinele mele 🙂

Comments 9

  1. Anti-Valentine’s nu e tot un fel de a sarbatori Valentine’s Day? Pana la urma comerciantii ar avea de castigat nu numai de pe urma celor pro Valentine’s Day ci si de pe ura celor anti-Valentine’s Day.

  2. Nu voi ajunge la concert, dar iti impartasesc punctul de vedere legat de aceasta falsa sarbatoare. Consider ca nu ai nevoie de o zi anume pentru a-ti arata dragostea fata de persoana iubita, asa cum nu trebuie sa asepti sa vina 8 Martie pentru a oferi flori unei femei. Cred ca este mult mai valoros un gest frumos facut intr-o zi oarecare, doar pentru a-ti arata afectiunea fata de cea/cel de langa tine decat toate gesturile frumoase facute cu ocazia unor “sarbatori” de genul asta.

  3. Valentines sau anti-Valentines, ambele dau prilej de sarbatoare a celui mai important lucru care ni se poate intampla in viata! Cum zice cantecul, zilele astea “there is someting in the air”!
    Frumos si util ar fi ca ziua sa insemne mai multa discutie despre ce presupune sentimentul si ca nu e un lucru usor de castigat si intretinut, si de aceea exceptional…si mai putine diplome de casatorie pentru o zi…

    So, let’s enjoy!

  4. Ce sperietura! Am zarit intai ditamai inima si am zis ca asta mai lipsea, sa ne indemni si tu sa ne iubim muuuuuult.

    Iata si un banc in spiritul acestei zile:

    Ea catre el: – Iubi, maine este Ziua Indragostitilor!
    El: Si? Suntem si noi invitati?

  5. Alt banc aceeasi tema…
    EA ii spune LUI:”Tocmai am visat ca mi-ai daruit un colier cu perle de Ziua Indragostitilor. Ce crezi ca inseamna asta?”
    “ Vei stii pana diseara!”i-a raspuns el.
    Seara el se intoarce acasa cu un mic pachetel frumos decorat.
    Ea, incantata deschide. Inauntru.. ..cartea ”Semnificatia viselor”.

  6. Bun de tot bancul Ramonei…si sunt profund de acord cu Marius Ghenea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *