Prelungire inregistrare SchoolforStartups

2011-02-17 18:16:32
|
Marius Ghenea - Prelungire inregistrare SchoolforStartups

Azi la Cluj, am vazut ca exista foarte mult interes pentru scoala antreprenoriala SchoolforStartups, motiv pentru care am discutat cu ceilalti organizatori si am decis sa prelungim cu cateva zile perioada de inregistrare, astfel incat sa dam posibilitatea tuturor celor interesati sa participe in acest program din prima cohorta. Pentru detalii, mergeti pe site-ul Schoolforstartups.ro. In caz ca inregistrarea apare in continuare inchisa, va rog sa mergeti pe site-ul FPP (Fundatia Post-Privatizare, organizatorul programului) si sa trimiteti o cerere pe formularul de contact de acolo. Succes!

Comments 3

  1. Pingback: Tweets that mention » Prelungire inregistrare SchoolforStartups -- Topsy.com

  2. Buna seara,

    m-am trezit tarziu, din pacate am aflat tarziu ca un astfel de program exista…un program pe care si eu mi-as fi dorit sa-l urmez. Trebuie sa intreb totusi daca nu se mai pot face si inscrieri “tarzii”, dupa prima sesiune a seminarului?
    Daca nu, este probabil ca acest program sa continue si in anul urmator? Mi-ar placea sa beneficiez si eu de o asemenea oportunitate.

    Multumesc frumos,

    Laura C

  3. Post
    Author

    Nu se mai pot face inregistrari acum, pentru ca prima sesiune a inceput deja. Sunt convins ca vom reusi sa reluam acest program pentru Romania si anul viitor, informatiile necesare vor fi aici pe site (si in general vor fi publicate pe numeroase site-uri relevante) in timp util, catre finalul acestui an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *