Freelanceri.ro, azi la Cluj

2011-02-17 16:59:32
|
Marius Ghenea - Freelanceri.ro, azi la Cluj

Un post scurt doar ca feedback la cald de la conferinta: participare foarte buna, atat numeric dar si din perspectiva interesului si interactiunii. Am primit cateva intrebari “grele”, oricum a fost un timp bine utilizat, din punctul meu de vedere, pentru sustinerea dezvoltarii antreprenoriale…

Iar aseara, in My Way (un fel de “Tribute” clujean), a cantat absolut entuziasmant Mircea Baniciu (impreuna cu Cnejevici si trupa). Am cantat de fapt cu totii, mai ales pe Andri Popa (prietenii stiu de ce 🙂

Pacat ca dintre freelancerii prezenti azi la conferinta (ca. 100 de participanti), doar doi sau trei au ridicat mana la intrebarea cheie “cine a fost in My Way aseara”.  Ne revedem oricum la Cluj saptamana viitoare, pentru lansarea programului Schoolforstartups in Transilvania.

Ca un “special treat” aici la Cluj, ieri inainte de aterizare, pilotul Tarom ne-a dus pe un culoar de zbor mai putin obisnuit, chiar pe deasupra centrului vechi (Piata Unirii, Piata Operei si apoi mai departe spre aeroport). Orasul arata superb vazut de sus, dar cand esti in trafic, nu mai arata la fel de bine (mai ales ca tot timpul traficul pare sa fie congestionat aici in oras, din pacate).

Comments 6

  1. Si mie imi este drag cantecul Andri Popa. Din pacate asa cum am patit si eu, probabil ca si altii au aflat tarziu de eveniment.

    Multumesc pentru raspunsurile la obiect la intrebarile subsemnatului legate de colaborarea cu freelancerii si criteriile de alegere a acestora.

    In speranta ca este locul potrivit de a adresa si intrebari, v-as ruga sa clarificati un aspect.

    La o intrebare a d-lui Peter Barta(Cine nu vrea sa fie vazut/perceput ca si consultant), ati ridicat mana in sensul in care nu ati dori sa fiti perceput ca atare.

    Considerati gresita(dezavantajoasa) pozitionarea ca si consultant? Care credeti ca ar fi o pozitionare mai avantajoasa?(eventual o denumire a activitatii)

    Va adresez aceste intrebari din perspectiva subsemnatului care se prezinta potentialilor clienti ca un consultant in domeniul economic ce sprijina antreprenorii in gasirea de finantare pentru nevoile lor investitionale.

    Multumesc anticipat!

  2. Marius eu am o curiozitate, de fapt o intrebare retorica: cati din speakerii de la asa zisa conferinta freelanceri, sunt angajati, sau antreprenori si cati au fost freelanceri??

  3. Post
    Author

    Heidi,
    Nu stiu cati dintre speakeri au fost sau sunt in prezent freelanceri (Peter cu siguranta, dar pe ceilalti nu i-am intrebat), insa eu AM FOST de mai multe ori freelancer in trecut (mai ales in perioada mea de ghid in turism, din facultate), de fapt chiar si acum sunt, intr-un fel 🙂
    Acum imi dau seama ca tu ai lipsit, chiar mi s-a parut ceva in neregula: Cluj, conferinta de freelanceri, trebuia sa fii acolo!
    Marius.

  4. Este timpul sa va luati un elicopter personal sa va bucurati de privelistea oraselor vazute de sus cand vreti, fie zi fie noapte. 😉

  5. Post
    Author

    Nu cred ca e nevoie, Tarom ofera deja foarte bune conditii pentru a calatori intern in Romania, pe aproape toate destinatiile importante. Chiar se simte efectul intrarii in alianta SkyTeam!

  6. Post
    Author

    Asa cum am precizat si in prezentarea mea, exista o anumita perceptie a multor antreprenori cu privire la consultanti, perceptie care nu este neaparat adevarata, dar este destul de raspandita, anume ca un consultant “iti cere ceasul ca sa iti spuna cat e ora”. Am lucrat in activitatea mea cu numerosi consultanti si impreuna cu unii am realizat proiecte excelente, in timp ce in alte situatii, mi-as fi dorit sa nu lucrez deloc. Cu privire la activitatea de consultanta pe care o desfasori, ea este foarte importanta pentru antreprenori, asa ca iti doresc mult succes si iti doresc sa convingi cat mai multi clienti ca faceti treaba buna in gasirea de finantare (iar apoi chiar sa ii ajutati cu adevarat pe acei antreprenori sa obtina nu doar finantare, dar si finantarea cea mai potrivita pentru ei). Succes!
    Marius Ghenea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *