TJobs confirma finantarea VentureConnect

2011-02-09 06:26:16
|
Marius Ghenea - TJobs confirma finantarea VentureConnect

Tjobs, platforma de recrutare online pentru locuri de munca in strainatate, a confirmat azi printr-un comunicat de presa finalizarea rundei de investitii de 500 mii euro demarata in urma participarii la Forumul VentureConnect. Investitorii sunt Andreas Cser (business-angel din Londra, de la Frasier Finance), Fundatia Post-Privatizare si Alexis Bonte (care a mai investit si in alte proiecte online ca Trilulilu, eRepublik, 123flori, etc.). Calin Stefanescu si colegii lui de la TJobs au participat, cu vreo noua luni in urma, la un eveniment de tip pitching-contest denumit in mod simbolic Arena Ursilor, la Brasov. Fiind in juriu la acel moment, am apreciat prezentarea si potentialul afacerii, asa ca impreuna cu colegul meu Dragos Roua din Board-ul VentureConnect, am recomandat pentru TJobs o participare la VentureConnect, forumul romanesc de match-making pentru antreprenorii din domeniul IT si investitorii early-stage din Romania si din strainatate. Finalizarea acestei investitii demarate prin VentureConnect arata faptul ca exista posibilitatea reala pentru antreprenorii romani din zona IT si Internet sa isi finanteze prin seed-capital, angel-funding si VC-funding proiectele lor de dezvoltare, dar si faptul ca VentureConnect este platforma potrivita pentru asa ceva. Sunt convins ca in lunile urmatoare, alte investitii similare, rezultate din VentureConnect, vor fi finalizate, si ii felicit pe toti cei care au contribuit la aceasta prima reusita: echipa de la TJobs, Andreas si ceilalti investitori, colegii din Board-ul VentureConnect si mai ales pe cei de la BirisGoran, initiatorii VentureConnect.

Comments 10

  1. Pingback: Tweets that mention » TJobs confirma finantarea VentureConnect -- Topsy.com

  2. Post
    Author
  3. Imaginea a fost luata de pe homepage-ul refresh.ro?

    Nu de alta (citarea sursei nu e o zbatere prea mare pentru mine), insa sa ne asiguram ce bloguri mai cititi, altele decat cele pe care le aveti in sidebar. 🙂

  4. Post
    Author

    Costin,
    Este posibil, cred ca voiam sa pun si un link spre articolul despre TJobs de pe Refresh.ro, dar se pare ca nu am facut-o. Oricum, citesc cu placere Refresh.ro, asa incat am pus acest site in link-urile mele de pe home-page!

  5. Pingback: Pahomi.ro » VentureConnect 2011

  6. Pingback: Venture Connect | Venture Connect

  7. Pingback: VentureConnect sends you to LeWeb Paris! | Venture Connect

  8. Pingback: VentureConnect: Your tech pass to global entrepreneurship | Venture Connect

  9. Pingback: VentureConnect - 27 Noiembrie, HUB Bucuresti - Concediaza-ti seful!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *