Interviuri video pentru antreprenori

2011-03-16 12:11:52
|
Marius Ghenea - Interviuri video pentru antreprenori

Vlad Stan a facut in ultima vreme mai multe interviuri video cu si pentru antreprenori, inspirat numite “Empowering and Inspiring Entrepreneurs”. Am recomandat recent discutia lui Vlad cu Cristi Manafu. Ieri a aparut si un interviu cu mine, il puteti urmari aici:

De la zero la 50 de milioane de euro venituri in doar 8 ani from Vlad Stan on Vimeo.

Comments 24

  1. Scuze dar video se incarca super greu si se misca in reluare, de ce nu youtube? , am ascultat ca la radio, mi-ar fi placut sa ne arati mai multe, mai exact un film cu toate afacerile, cum era filmul acela “capitalism”, poate pe viitor?

  2. Post
    Author

    Nu stiu ce sa spun, la mine a mers ok, mai putin doua momente cand au aparut mici desincronizari. Imi pare rau daca sunt probleme de vizionare, Vimeo e o platforma ok de video, chiar daca nu e YouTube…

  3. @ASker e posibil sa fie de la faptul ca filmul e HD. DAca ai un calculator cu un procesor mai incet poate sa incetineasca. Ai posibilitatea sa dai hd off apasand in film pe hd e in dreapta jos. sper ca te ajuta.

    nu e pus pe youtube, pentru ca acolo poti incarca doar filme de max 15 minute. e o regula noua a lor. sry

  4. s-a rezolvat problema, este cum a zis Vlad, daca dai click pe HD (off) merge bine, procesorul era de vina.

  5. Frumos, interesant si mai ales bun de invatat. Vorbind de antreprenori, de branding(personal sau nu), de investitii si business vin si intreb timid 😀

    De ce nu o platforma speciala pentru asta ? una minima zic: assets management, player branding si/sau english subtitles ?

  6. Post
    Author
  7. din punctul meu de vedere,cred ca a fost cel mai bun interviu realizat de pana acuma despre cariera domnului ghenea,nu doar faptul ca este video dar si datorita domnului stan(foarte bine structurat si detaliat).Pe viitor miar placea sa vad si un interviu cu doamna hurezeanu:D

  8. Post
    Author
  9. Foarte interesant interviul. Am mai aflat si eu cateva lucruri noi despre Dvs.

    Astept cu nerabdare cartea!

  10. Post
    Author
  11. super interviu, găsesc sfaturile și experiența ta de foarte mare valoare.

    mulțumesc pt condividere

  12. Post
    Author
  13. Foarte util ca ai pus si link de la siteul lui Vlad Stan in articol, pentru ca si acolo sunt cateva video educative.

    La “Arena Leilor” pe siteul celor de la TVR scrie ca din martie 2011 sezon nou dar vad ca a trecut jumatate de luna si luni seara tot reluari vedem, ai idee pe ce data va incepe noul sezon ?

  14. da, asta am vrut si eu sa intreb mai demult, si eventual unde putem sa vedem inregistrarea emisiunii online, de multe ori uit ca luni este emisiunea desi imi place mult, ma iau cu altele, sincer la tvr2 ma uit doar la Arena leilor, alta emisiune nici nu stiu de pe postul acesta.

  15. Post
    Author

    Din pacate, nu exista inregistrari oficiale disponibile pe Internet ale Arenei Leilor, dar am constatat ca se pot gasi secvente numeroase pe YouTube, cu o cautare “Arena Leilor”.

  16. un interviu extrem de folositor pentru cei care vor sa isi inceapa o afacere .

    Este de apreciat faptul, domnule ghenea, ca va dedicati timp sa aratati cum se face antrepenoriat in romania , chiar este nevoiede de asa ceva in timpurile pe care le traim.
    mult succes

  17. Multumesc pentru interviu! Apreciez efortul pe care-l depuneti pentru educarea tinerilor antrepreneori. Chiar avem nevoie de asa ceva in Romania (facultatile sunt zero la capitolul asta)

    Nu ne mai ramane decat sa ne apucam de treaba. 🙂

  18. Post
    Author
  19. Buna seara,sunt din Ploiesti, am 26 ani si o experienta de 1 an si 6 luni experienta de contabil junior. Din pacate sun somera si nu am reusit sa imi gasesc de lucru, motiv pentru care ma franata tot mai mult gandul sa imi deschid o afacere. Imi dau incredere sfaturile d-voastra, drept pentru care vreau sa cumpar si cartea pe care ati lansat-o in acest sens. Multumesc si tineti-o tot asa.=d>

  20. Buna seara, Marius!!
    Ati specificat in interviu ca se poate face un studiu de piata care sa coste f. putin sau chiar nimic… As dori daca se poate sa-mi dati mai multe detalii despre asta.
    Apoi as dori sa stiu cum se poate face un proiect pilot sau beta intr-un domeniu in care din cate stiu ati avut si un bussines ( ma refer la cafenele)
    Multimesc foarte mult!
    Va apreciez pentru efortul in slujba antreprenorilor!

  21. Buna ziua, Marius!!
    Ati specificat in interviu ca se poate face un studiu de piata care sa coste f. putin sau chiar nimic… As dori daca se poate sa-mi dati mai multe detalii despre asta.
    Apoi as dori sa stiu cum se poate face un proiect pilot sau beta intr-un domeniu in care din cate stiu ati avut si un bussines ( ma refer la cafenele)
    Multimesc foarte mult!
    Va apreciez pentru efortul in slujba antreprenorilor!

  22. Post
    Author

    Depinde foarte mult de tipul de activitate. Cand vorbeam de un studiu care sa nu coste mult, ma refeream la un chestionar care sa fie produs in-house si distribuit/completat cu voluntari (studenti, prieteni, colegi). Trebuie insa vointa necesara, ca si o minte limpede pentru a gasi intrebarile potrivite si mediul potrivit de sondare (care sa corespunda cat mai mult cu profilul publicului tinta). Cu privire la un pilot, in cazul unei activitati Horeca nu se poate face un pilot functional fara o investitie, insa se poate selecta un spatiu, se poate face un concept cat mai clar, mergand pana la detalii de arhitectura si deviz de materiale. Succes,
    Marius Ghenea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *