Pentru studenti: StartupFest, 22 martie

2011-03-16 12:32:42
|
Marius Ghenea - Pentru studenti: StartupFest, 22 martie

Marti, 22 martie, incepand cu ora 16:00, are loc la Bucuresti StartupFest, un eveniment organizat pentru studenti sub umbrela programului SchoolforStartups Romania. Alaturi de Doug Richard din Marea Britanie, voi incerca pe parcursul celor 3 ore ale acestui eveniment, sa raspund la diverse intrebari pe care le-ati putea avea cu privire la demararea unei activitati antreprenoriale. O parte dintre raspunsuri se vor gasi si in cartea Antreprenoriat, drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri, care va fi disponibila in cadrul evenimentului. Pentru inscrieri, mergeti pe site-ul evenimentului. Pe curand!

Comments 8

  1. Post
    Author

    Vom incerca sa ajungem cu diverse programe de acest gen si la Constanta, insa am constatat la evenimentele din ultima perioada ca multi constanteni nu au o problema mare sa vina la Bucuresti pentru astfel de programe. Stiu insa ca este mai complicat decat sa mergi la un eveniment in orasul unde locuiesti…

  2. Buna ziua,

    as vrea sa urmez un program MBA, insa nu stiu unde ar fi mai bine sa ma inscriu. In acest moment am o afacere si invat de doi ani limba germana. Ma gandisem la MBA romano-german, insa nu am auzit multe despre ei.
    Ma puteti ajuta cu un sfat obiectiv?

    Multumesc,
    Mihaela

  3. Post
    Author

    Incearca sa vorbesti cu Vienna WirtschaftUniversitat, ei au un program foarte bun de MBA in Romania, dar nu stiu sincer daca au si optiuni in germana…

  4. Bună seara.Intrarea este liberă la StartupFest,22 martie sau se percepe taxă?
    Cartea dumneavoastra o pot găsi la acestă întrunire și la ce preț ?multumesc

  5. Post
    Author

    Da, intrarea este libera, este o actiune SOCIALA pentru studenti, dar nu stiu daca mai sunt locuri disponibile, sala are o capacitate limitata. Verifica te rog direct pe site-ul indicat de mine in articolul de blog!

  6. Felicitari domnule Marius! A fost foarte interesant.Sper ca acesta experienta sa se repete.Multumim:D

  7. Pingback: » Lansarea cartii “Antreprenoriat” in tara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *