La Cluj, 24-25 martie

2011-03-22 13:10:13
|
Marius Ghenea - La Cluj, 24-25 martie

La Cluj, in afara de sesiunile de la Schoolforstartups, saptamana aceasta voi participa la alte doua evenimente la care va invit si pe voi, daca sunteti din Cluj sau daca ajungeti la Cluj in a doua parte a saptamanii:

24 martie, ora 18:15, la BT Cafe, are loc Business Club-ul JCI, unde vor participa va vorbitor, alaturi de prietenul meu Sergiu Biris de la Trilulilu (impreuna cu care, cu ceva timp in urma, am facut un pictorial “fierbinte” pentru revista Biz). Cu aceeasi ocazie, va exista posibilitatea achizitionarii cartii “Antreprenoriat” si de asemenea voi putea oferi autografe pe carte. Pentru detalii, mergeti aici.

25 martie, ora 18:00, la City Plaza Hotel, Grand Ballroom, este lansarea oficiala pentru Cluj a cartii  Antreprenoriat, urmata de un Open Class pe teme antreprenoriale si apoi de semnarea cartii. Participarea este libera, dar trebuie sa va inregistrati cat mai rapid aici (numarul de locuri este limitat).

Comments 6

  1. dc nu se inregistrizeaza video aceste evenimente?macar pentru cei care nau posibilitatea sa mearga:((

  2. o intrebare, pe siteul arena leilor scrie ca luni la 21 este emisiunea, am dat luni la ora 21 pe tvr2 si nu era, rula alta ceva legat de domeniul medical parca. Cand incepe, in ce zi si la ce ora?

  3. Pingback: Invitatie la lansarea cartii “Antreprenoriat”, a lui Marius Ghenea, la Cluj » Sergiu Biriş - A Healthy Disregard For The Impossible

  4. Post
    Author
  5. Post
    Author

    Cartea ar trebui sa apara deja in aceste zile in foarte multe librarii din tara (retelele mari de librarii, dar si in librarii independente), din pacate nu am o lista exacta. Poate fi comandata si online, pe site-ul UJmag.ro sau pe site-ul Elefant.ro sau prin alte librarii online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *