Noua serie Arena Leilor, joi seara!

2011-03-24 12:02:52
|
Marius Ghenea - Noua serie Arena Leilor, joi seara!

Incepand de pe 31 martie (saptamana viitoare), se difuzeaza cea mai noua serie a Arenei Leilor, tot pe TVR2, tot la ora 21:00, in fiecare zi de joi. In aceasta noua serie, se alatura echipei de lei Mihaela Nicola (CEO, The Group). Noul sezon vine cu mai multe afaceri interesante, cu mai multe investitii realizate, dar si cu multe proiecte inedite. Pana cand le veti vedea pe acestea, iata in continuare un material video din cadrul emisiunii canadiene Dragons’ Den, varianta internationala a Arenei Leilor:

Comments 9

  1. Vazand filmul postat am fost surprins sa vad ca deciziile de investire intr-o afacere se fac pe considerente atat de emotionale – nu ar fi de acord angajatii mei sau ca unii oameni pot folosi acel produs in alt scop… Asa sunt de obicei investitorii, emotionali? 🙂

  2. Interesant episodul postat. Oricum sunt curios pentru ce avea nevoie de bani, in conditiile in care avea incheiat deja un contract destul de mare cu un profit probabil la fel de mare dupa spusele lui.

    Tu ai fi investit ? 🙂

  3. Post
    Author

    Mihai,

    ORICE decizie de investitii implica nu doar considerente financiare sau de randament, ci si considerente etice, comunitare, de preferinta, chiar sentimentale. Suntem oameni si e bine ca este asa! Ai sa vezi probabil si in noua serie Arena Leilor care incepe saptamana viitoare ca au fost si la noi in platou propuneri de investitii ok din perspectiva financiara, dar pe care nu le-am confirmat din considerente personale…

  4. Post
    Author

    Nu, nu cred ca as fi investit. Subiectul respectiv era unul destul de controversat in Canada, iata pe ce cred ca s-a bazat candidatul. Insa investitiile nu se fac pe considerente de controversa sau de subiecte la limita…

  5. Din pacate,sunt si vor fi investitori care vor gasi de bun augur sa investeasca in astfel de propuneri.Industria tutunului,este o industrie de miliarde de dolari,care din punct de vedere moral seamna cu propunerea din clip,cati au refuzat sa nu investeasca in aceasta industrie? Cred ca foarte putini.
    Care este “dragonul preferat” de dumneavoastra ? As miza pe Robert Herjavec (locul 2 Brett Wilson).

  6. Scuzati gresela: cati au refuzat sa inveteasca ,fara acel “nu” buclucas.

  7. Post
    Author

    Intr-adevar, Robert este preferatul meu din selectia canadiana. Cred ca de fapt el a intrat si in serialul american, numit Sharks Tank.

  8. Da asa este,alaturi de Kevin O’Leary participa si la emisiunea Shark Tank. De asemnea,a scris o carte numita “Driven-How To Succeed in Business and Life”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *