FashionUp, record de crestere pe Facebook

2011-04-29 14:16:21
|
Marius Ghenea - FashionUp, record de crestere pe Facebook

FashionUp.ro are o crestere excelenta pe Facebook in ultima saptamana, asa cum arata Facebrands in clasamentul pentru brand-urile romanesti din Facebook. FashionUp.ro a depasit chiar cresterile inregistrate de Ziua Barbatului, care in mod clar, pana pe 5 mai, ar trebui sa fie extrem de “trending”. Tinand cont de profilul preponderent feminin al publicului FashionUp.ro, e aceasta poate inca o dovada a faptului ca si pe Facebook activitatea este preponderent feminina? Vom vedea de Ziua Barbatului 🙂

Comments 4

  1. fara suparare dar este normal avand in vedere ca apare widgetul acela pe site si mai este si concurs activ pentru cei care dau like pe facebook.

  2. Post
    Author

    Sigur, ai dreptate, dar sunt convins ca si alti retaileri sau brand-uri organizeaza concursuri similare pentru paginile lor de Facebook, asa ca tot un record ramane…

  3. FashionUp este un produs al FIT Distribution? Sunteti actionar si la FashionUp? Dar la Shopit si PCgarage (ca am vazut ca sunt linkuri catre aceste magazine in bara de jos a acestei pagini)

  4. Post
    Author

    Multumesc pentru intrebare. FashionUp.ro este o investitie business-angel a mea, dar nu este parte din grupul FIT. PCGarage este si ea o investitie separata ca si companie, detinuta insa de FIT integral, iar in FIT sunt de asemenea magazine online ca PCfun.ro, ShopIT.ro si alte magazine online. Deci toate aceste magazine online sunt operate de companii unde sunt actionar, ca sa raspund la intrebarea ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *