Castigatorii invitatiilor OBF

2011-05-14 13:25:03
|
Marius Ghenea - Castigatorii invitatiilor OBF

Multumesc tuturor celor care si-au motivat aici pe site dorinta de la participa la Online Business Forum Brasov, pe 27 mai. Toate comentariile au fost interesante, insa a trebuit sa aleg trei castigatori, pe ceilalti care nu au castigat invitatiile gratuite oricum sper ca ii voi intalni la Brasov (cu recomandarea sa va inscrieti rapid, pentru ca exista un discount early-bird pana maine). And the winners are:

Ioana Pop, din Cluj-Napoca

Vlad Visan, din Bucuresti

Laura Botezatu, din Bucuresti

Veti primi in urmatoarele 48 ore de la organizatori, pe e-mailurile care au fost indicate pe site-ul meu, codurile de acces pentru a inregistrare la eveniment. Felicitari!

Comments 6

  1. Eh, asta este, poate data viitoare. Ne consolam cu gandul ca o parte din sliduri vor fi afisate pe website. Din curiozitate, va fi filmat evenimentul? Si daca raspunsul este da, de unde putem procura filmarile?
    Cu stima,
    Ivan

  2. Si mai am o intrebare, daca nu o considerati ca fiind de interes general, nu aprobati commentul dar ati scris intr-un post mai vechi ca lansarea de carte are loc in cadrul OBF si Arena Ursilor. Intrebarea e daca la lansarea de carte pot avea acces persoane care nu sunt invitate/inscrise la OBF?…sau ma las pagabus cu autograful si mai bine dau comanda ca tot omul pe net?
    ups…au fost 2 intrebari 😀

  3. Post
    Author
  4. Post
    Author
  5. Buna ziua,

    Va multumesc!!! Abia astept conferintele si lansarea cartii!!

    O saptamana productiva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *