Cateva “ponturi” despre afaceri, azi pe Wall-Street.ro

2011-05-02 16:16:22
|
Marius Ghenea - Cateva “ponturi” despre afaceri, azi pe Wall-Street.ro

Azi a aparut in Wall-Street un articol tip slide-show intitulat “Crezi in afacerea ta, dar nu castigi cat ai vrea? Vezi ponturi de la antreprenori experimentati”. Sunt cateva idei foarte interesante acolo, mi-au atras atentia opiniile lui Iulian Stanciu (Asesoft, eMAG), care analizeaza diferentele dintre antreprenoriatul bazat pe inovatie si leadership, fata de cel bazat pe copierea sau preluarea unor modele de business existente. Lectura placuta!

Comments 3

  1. interesant… nu stiam ca cei de la Hostway o duc bine. Mi-ar fi placut sa citesc si niste cifre de afaceri ca sa imi fac o idee cat succes au.

  2. Foarte interesant comment @Asker. Unde scrie ca Hostway o duce rau sau bine? Hostway pare o companie foarte serioasa si spun asta dupa lista de siteuri pe care le gazduiesc (luate de pe site-ul lor): http://www.emag.ro , http://www.brd.ro , http://www.nextebank.ro http://www.cancan.ro , http://www.antena1.ro , http://www.gsp.ro , http://www.trilulilu.ro , http://www.refresh.ro , http://www.bobbyvoicu.ro , http://www.utv.ro , http://www.otv.ro , http://www.t5.ro.

    Cat despre Flaviu Radulescu, daca o sa cauti pe internet o sa vezi ca a vandut 2 afaceri pana la varsta de 27 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *