La Craiova, joi 12 mai

2011-05-10 13:49:44
|
Marius Ghenea - La Craiova, joi 12 mai

In sfarsit, avem confirmat tot planul zilei de 12 mai la Craiova, cand voi participa la mai multe evenimente de business si in mediul universitar, in principal in legatura cu lansarea cartii Antreprenoriat in Oltenia. Sunt bucuros ca reusesc sa ajung cu aceasta ocazie in orasul meu natal, sper sa am ocazia sa ma intalnesc acolo cu cat mai multi fosti colegi, prieteni, tineri antreprenori, studenti si profesori. Iata pe scurt care este programul zilei:

– ca. 9:30, participare in programul matinal al TVR Craiova

– 10:00, Hotel Helin, participare la conferinta regionala de lansare a proiectului “Actionam Responsabil”, detalii de participare aici

– 16:30, Universitate, Sala Albastra, lansarea cartii Antreprenoriat in mediul universitar, intrarea libera, detalii de participare aici

– 19:00, Hotel Helin, lansare carte pentru mediul de business si presa craioveana, cocktail.

Ne vedem in curand la Craiova!

Comments 22

  1. Mult succes , Marius , in orasul tau natal ! Asteptam impresii ulterioare -mai ales din sfera emotionala-si eventual legat ceva de familie.Multumesc.

  2. Post
    Author
  3. Am ajuns prin fire invizibile, numite de vulg “intamplare”, la cartea dumneavoastra confirmandu-mi cuantic o cale de urmat, antreprenoriatul. Poate vreodata, in propria mea carte voi aminti de modul in care expunerea la universul potential poate atrage materializarea dorintelor fara efort. Voi participa la lansare ca sa va ascult, am deja cartea cu autograf. Am aflat ca sunteti foarte ocupat si nu veti ramane seara la un Mai-tai si o discutie despre psihologia tradingului la cafeneaua bursiera (na ca pe asta n-o stiati). Cu orice alta ocazie insa (exclus arena leilor, mi-am ales deja asociatii 🙂 ), ar fi o placere deosebita sa ciocnim un pahar pentru ca, urmarindu-va la TV, ati contribuit, prin atitudinea insuflata si modul coerent de abordare, la orientarea mea spre aceasta zona, a antreprenoriatului.

  4. Post
    Author
  5. Post
    Author
  6. Buna ziua!
    La ora 19.00 trebuie sa am invitatie? Daca da, nu am ,dar am sa zgarai usa la Helin.O zi frumoasa in Craiova!

  7. Post
    Author
  8. Ma bucur ca am avut prilejul sa va cunosc.
    Mult succes in continuare in realizarea obiectivului propus: Schimbarea Romaniei in bine.
    Nu sunteti singur.

  9. Post
    Author
  10. Imi pare rau ca nu am putut ajunge la Craiova desi ne-am intalnit pe scarile de la universitate indatoririle mele studentesti nu au permis acest lucru.imi doresc o carte dar cu autograf de la cel care imi este ca un idol in lumea businessului adica Marius Ghenea si ale carui sfaturi imi sunt f utile!

    o zi buna!
    Liviu

  11. Salut!
    Si eu ma bucur ca am reusit sa ajung si sa te cunosc dar nu am reusit sa pun cele cateva zeci de intrebari pe care le pregatisem. Glumesc. Mai aveam eu ceva de lamurit dar erai si obosit si … Felicitari ptr demers.Cam putini oameni interesati la lansarea de la 19.00 de la Helin, nu crezi? Asta confirma parerile mele despre mediul de afaceri din Craiova.
    Multa sanatate si spor la munca!

  12. Post
    Author
  13. Post
    Author

    Au fost mai multe momente de lansare in cursul zilei, o prezenta foarte numeroasa a fost la Sala Albastra a Universitatii, pentru lansarea in mediului Universitar craiovean.

  14. La Sala Universitatii au fost multi studenti chiar elevi de la Carol (Balcescu)liceul dvs.iar printre toti prezenta discreta dar emotionanta a D-nei prof Coravu profesoara dvs de matematica din liceu si a multor generatii.Priveam acei tineri din sala si ma gindeam ca marea lor majoritate urmau sa plece la facultati in bucuresti sau in strainatate asa cum ati facut si dvs.Si ati reusit.Comenta cineva mai sus despre mediul de afaceri din Craiova si pe buna dreptate.Azi privind acea sala de tineri care venisera poate pt ca aflasera de dvs de la cunostinte de la parinti sau de la scoala sau pur si simplu doar din curiozitate si vazindu-le reactia nu pot sa nu ma-ntreb de ce aceia care-i invata zilnic la scoala nu-si doresc sa-i cistige la fel.Cineva spunea despre dvs ca atunci cind erati f tinar, in liceu,va caracteriza o “anume aroganta”pe care abia acum cind va caracterizeaza modestia unei vieti implinite realizeaza ca era vorba de fapt de indrazneala suprema a inceputului de drum.Ceeace ati facut dvs cu aceasta carte pt acesti tineri si pt sufletul dvs este un lucru nemaipomenit.Ma scuzati ca am devenit usor patetica dar…asa se-ntimpla cind vii in orasul natal,oamenii te primesc cu mai multa familiaritate dar in cazul dvs.si cu multa mindrie si consideratie.Va multumim pt.prezentare si efortul dvs.

  15. Post
    Author

    Multumesc mult pentru comentariu! Intr-adevar, doamna Coravu va ramane pentru noi toti, cei din generatia 1986 de la Carol, un exemplu profesional si personal, a fost acel profesor model care ne-a facut, chiar si pe cei care nu ar fi optat altminteri pentru studiul aprofundat al matematicii, sa mergem la olimpiadele de matematica si sa obtinem cele mai bune rezultate pentru noi, ca si pentru liceu. Sper sa revenim in numar mare, in aceasta vara-toamna, pentru aniversarea a 25 ani de la terminarea liceului. Daca sunt colegi de liceu care citesc acest mesaj, sper ca mai ales cei din Craiova, vor incepe deja demersurile organizarii, cu siguranta cu totii ne dorim o astfel de reintalnire…

  16. Salut Marius. Zilele astea sper sa gasesc lista de mailuri de acum 5 ani, verific ce mai este valabil, mai completati si voi pe unde mai stiti apoi putem sa ne lansam puternic in organizare 🙂

  17. Post
    Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *