Decat o Revista, numarul 6

2011-06-28 21:51:39
|
Marius Ghenea - Decat o Revista, numarul 6

In numarul curent al “Decat o Revista”, numarul 6, a aparut si un articol cu titlul “Profesorul de Antreprenoriat”, foarte bine documentat si prezentat intr-o abordare jurnalistica profesionista, de apreciat. Cea mai interesanta parte a revistei mi s-a parut insa cea cu 30 de protrete de familie, care te fac sa nu lasi revista din mana pana nu afli cate ceva despre fiecare dintre acele povesti de familie. Sper sa fie o initiativa jurnalistica incununata de succes si care sa continue sa produca reviste de calitate, pe o piata destul de saraca in acest tip de publicatii. Mai multe informatii despre revista pe site-ul Decat o Revista.

Comments 3

  1. Intradevar, jurnalism si profesionalism de inalta clasa iti transmite aceasta revista, inca de la prima pagina. Este primul numar pe care il citesc si cu siguranta nu va fi ultimul. M-a surprins foarte mult unitatea articolelor, in ciuda faptului ca au autori diferiti, unicitatea portretelor, fotografiile, absolut totul. Cuprinsul este realizat atat de original…
    Alaturi de articolul la care faci referire, care este cel mai bun articol care s-a scris despre tine, mi-a placut foarte mult povestea englezului care impreuna cu fiul sau de 8 ani au vizitat toate cele “43 de statii” ale metroului Bucurestean in “3 ore, 28 minute si 24 secunde”.
    Intreaga revista este scrisa astfel incat, daca recitesti un articol, vei descoperi alte nuante, alte intelesuri care la prima lectura nu le-ai sesizat. Si nu te plictisesti recitind. O recomand ca lectura de concediu.
    Iar daca in Romania exista si astfel de initiative, pot sa cred ca exista si jurnalisti care stiu ce inseamna jurnalism si il fac cu pasiune.

  2. Buna seara,

    As vrea sa va intreb ce site-uri de economie(marketing,it&c,bursa,etc) preferati,atat romanesti dar mai ales straine?
    Multumesc anticipat,

  3. Post
    Author

    Site-urile si blog-urile recomandate de mine se gasesc pe home page. Am sa incerc sa largesc si sa imbunatatesc in continuare acea lista…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *