Comertul online, castigator in criza

2011-06-27 21:16:32
|
Marius Ghenea - Comertul online, castigator in criza

Revista Business Magazin organizeaza miercuri, 29 iunie, incepand cu ora 9:00, la Howard Johnson, o conferinta si dezbatere pe teme de comert online, intitulata “Comertul online, castigator in criza”. Voi participa la aceasta dezbatere reprezentand Asociatia Romana a Magazinelor Online. Cred ca este un moment bun pentru a face o analiza obiectiva a progreselor pe care comertul online romanesc le-a facut in ultimii ani, ca si a cresterii continue a increderii consumatorilor in comertul online. Pentru mai multe informatii si inscriere, mergeti pe pagina evenimentului.

Comments 4

  1. Post
    Author

    Pentru Iulian: o buna parte dintre dintre cartile de business pe care le recomand pe blogul meu in sectiunea de carte sunt utile si pentru startup online. In afara de acestea, o carte foarte interesanta ar fi si 50 Ways to Make Google Love your Website, de Steve Johnston si Liam McGee.

  2. Post
    Author

    A fost o conferinta reusita, poti vedea destul de mult feedback in presa scrisa, daca dai o cautare google. Au fost si unele materiale video realizate cu aceasta ocazie pentru televiziuni (ProTV, Antena 1, MoneyChannel, etc.). Nu am vazut site-ul indicat, din pacate, dar daca ai vreo intrebare specifica, te rog sa mi-o adresezi pe e-mail, comentariile pe blog nu sunt mediul potrivit. Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *