Google se implica in Schoolforstartups

2011-10-05 13:51:44
|
Marius Ghenea - Google se implica in Schoolforstartups

Schoolforstartups Romania, program de educatie antreprenoriala la care particip alaturi de Doug Richard din Marea Britanie, îşi propune să devină in scurt timp cea mai mare comunitate de antreprenori din Europa de Sud-Est, motiv pentru care Timişoara a fost aleasă drept nou centru pentru desfăşurarea cursurilor in 2012, alături de Bucureşti şi Cluj, extinzând astfel numărul participanţilor, în total pentru cele trei oraşe, la 700. Ma bucur sa salut implicarea Google, care va da un sprijin puternic tuturor participantilor, pentru programul din 2012, mai ales celor interesati de a dezvolta afacerea lor creativa pe Internet. De-a lungul unui an de zile cursanţii beneficiază de mai multe sesiuni de pregătire susţinute de către specialişti din domeniu. Sub îndrumarea lui Doug Richard şi a mea, cursanţii School for Startups participă la training-uri intensive faţă-în-faţă, mentorat online, acces la aplicaţia LivePlan, instrumente care îi ajută să îşi contureze planurile de afaceri, acces la o serie de resurse online şi clipuri video demonstrative, realizate special pentru a-i învăţa pe participanţi cum să îşi crească afacerea în mod rapid. Un articol despre aceasta implicare a Google Romania in program puteti gasi pe Business Cover, textul integral aici. Pentru inscrieri in programul Schoolforstartups Romania, vizitati site-ul programului.

Comments 8

  1. Post
    Author

    Cursantii din Iasi pot participa fie la Bucuresti, fie la Cluj, in functie de locatia cea mai potrivita pentru fiecare. Numarul de locatii in tara este limitat, in mod normal un astfel de program ar fi fost probabil disponibil doar in Bucuresti, insa am vrut sa aducem Schoolforstartups cat mai aproape de cat mai multi romani interesati de antreprenoriat, de aceea am inceput din start si cu Cluj (care merge foarte bine in prima promotie, cea din 2011) si din 2012 am adaugat si Timisoara. Evident, si Iasiul este un centru important atat ca dezvoltare antreprenoriala, cat si ca dezvoltare economica in general, asa ca e posibil sa incepem programul si acolo, insa nu in 2012…
    Succes,
    Marius Ghenea.

  2. Se citeste entuziasmul dumneavoastra printre randuri 🙂 dar, sincer, aveti motive intemeiate sa fiti entuziasmat. Felicitari atat pentru parteneriat cat si pentru nivelul la care ati ajuns cu acest proiect (ca sa nu mai vorbim de obiective).
    O seara buna,
    Ivan

  3. Buna,

    Din pacate o sa fiu plecat din CJ in 13-14 oct. si o sa pierd intalnirea. Felicitari pentru Google.

  4. Post
    Author

    In principiu, e vorba de un singur proiect pentru fiecare antreprenor, propriul proiect de business pe care se va contura si un business-plan, pe parcursul programului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *