5 pasi catre un brand personal

2011-11-23 11:17:19
|
Marius Ghenea - 5 pasi catre un brand personal

Pe site-ul Realitatea.net a aparut zilele trecute un articol despre branding-ul personal in care Razvan Ilie a sumarizat interviul realizat pe acest subiect intr-un set de cinci reguli pentru a ajunge la un brand personal solid. Pe scurt, acestea ar fi 1) constructie de la baza, caramida cu caramida, 2) pune pasiune in ceea ce faci si vorbeste cu aceeasi pasiune despre ceea ce faci, 3) evita actiunile artificiale, gandite exclusiv pentru brandul personal, 4) selecteaza cu grija canalele de promovare personala si 5) nu uita ca brandul personal inseamna responsabilitate, deoarece poti fi un model pentru altii. Articolul integral aici.

Comments 3

  1. Remarcabila sinteza si, intr-un fel, impotriva curentului; o intoarcere la spiritul articolului originar (dintr-un alt secol, o tempora,…) al lui Tom Peters “The Brand Called You”. As adauga 3 puncte de personal branding adaptate dupa poruncile 7, 8 si 9 ale Decalogului: Nu fura startul, Sa nu te vinzi prea mult, Sa nu (te) minti.

  2. Pingback: Cartea numelor | Dan Ghenea

  3. Va multumim, Dl. Marius Ghenea! Personal :), eu folosesc o plateforma de Branding Personal care se cheama informatiiprofesionale.ro (www.informatiiprofesionale.ro)…credeti ca e bine? Va multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *