Business Days, 29-30 Noiembrie

2011-11-28 17:12:11
|
Marius Ghenea - Business Days, 29-30 Noiembrie

Pe data de 30 noiembrie, la conferinta Business Days Bucuresti, ce are loc la Willbrook Platinum Center in nordul orasului, voi participa atat la sesiunea plenara din prima parte a zilei, axata pe teme de antreprenoriat, cat si la un workshop in a doua parte a zilei, pe care il voi modera, alaturi de doi alti antreprenori in serie extrem de valorosi din Romania, Radu Georgescu si Florentin Banu. Veti putea afla acolo lucruri extrem de interesante despre trei experiente antreprenoriale seriale, in plus aceasta sesiune avand o structura de workshop,  vom aloca timp suficient si pentru intreberi si comentarii din sala, pentru dialog, deci e o oportunitate foarte buna de a participa activ la aceasta dezbatere. Programul evenimentului si modalitatile de inregistrare le puteti afla aici. Pe miercuri, la Business Days Bucuresti!

Comments 12

  1. Buna ziua!
    Ma numesc Ciocan Ioan ,am o firma care se ocupa cu comertul en gros de tesaturi din anul 1993.Vin cu o propunere concreta de afaceri.Indiferent de suma pe care vreti sa o investiti aveti un profit garantat de
    100% pe an.Pentru inceput solicit o suma mica ,de maxim
    20000 euro.Putem desfasura activitatea pe ce firma vreti,a mea sau una din firmele dvs. sau una noua.
    Va garantez ca comercializez un produs care are si va avea cerere permanenta,pentru-ca fara el nu se poate confectiona nimic.Nu este o afacere de milioane de euro
    dar este simpla si stabila.De ce nu am dezvoltat-o eu din 1993 pana acum;din lipsa de capital ,garantii materiale pentru accesarea unui credit.Telefon contact 0722656451.Multumesc!

  2. Post
    Author

    Ioan,
    Nu exista profit garantat in niciun business, iata de ce nu pot analiza propunerea ta mai in detaliu, cu regret. Iti doresc oricum succes, insa ti-ai raspuns deja singur: daca din 1993 pana azi nu ai reusit sa realizezi aceste profituri garantate, este tocmai pentru ca in business nu exista asemenea garantii, orice afacere are un risc inerent. Inca o data, succes!
    Marius Ghenea.

  3. Buna seara,
    Multumim frumos pentru promovarea evenimentului. In acest fel am avut placerea de a ma inscrie la Workshop 11 – Antreprenoriat in serie. Calea spre primul milion de euro, workshop moderat de dvs.
    Cu stima,
    Irina Hirsau

  4. Post
    Author
  5. Buna ziua!
    Doresc sa va prezint o idee de afacere care personal cred ca are ceva in comun cu afacerile dvs.Afacerea este preluata din strainatate si as dori sa stiu modalitatea in care pot lua legatura cu dvs sau cu o persoana delegata de dvs.Mentionez ca neavand capital doresc doar un job in cadrul afacerii sau un procent(in eventualitatea in care incepeti afacerea) stabilit de dvs.
    Cu deosebita consideratie,
    Florin.
    Succes in activitate!

  6. Post
    Author

    Nu cred ca te pot ajuta, nu investesc in idei, ci doar in proiecte antreprenoriale reale. Oricum, iti doresc succes!
    Marius Ghenea.

  7. Dureros de sincer si la subiect acest ultim raspuns. La o analiza mai atenta a post-ului lui florin inteleg ca nici macar nu e o idee noua, e ceva preluat din afara, cu directionare doar catre piata autohtona si cu sanse foarte mici de export, doar in cazul in care se face mai bine decat activitatea existenta.
    “Pitch-ul” domnului Ciocan din primul post a fost mai convingator.
    A nu se intelege ca pretind ca sunt mai destept sau mai frumos…dar le recomand lui Ioan si florin sa investeasca in cartea lui Marius, este si cu 20% reducere, adica mai putin de 4 pachete de tigari. De ce fac aceasta recomandare: dupa lectura veti intelege mai bine cum se abordeaza un business angel si care sunt asteptarile acestuia.

  8. Sunt deacord cu tine in ceea ce priveste cartea domnului Ghenea. Merita citita mai ales de cei care doresc sa invete un mod de a aborda un investitor (si nu numai). In ceea ce priveste propunerile domnilor as analiza exact invers problema. Cifra de 100% e pura fantezie iar daca exista un sambure de adevar atunci nu o sa mai dureze mult pana iese la suprafata concurenta. In schimb, as fi curios (doar) de ideea lui Florin, aproximativ 80% din ce avem a fost preluat din strainatate (copiate, imbunatatite/francize) si implementat cu succes pe piata autohtona.

  9. 1.multumesc d-le Ghenea ptr raspuns.
    2…”never say never”…NU CRED CA NU EXISTA IDEI IN CARE ATI INVESTIT!
    3.ptr d-l “evanghelistul” am 2 propuneri:
    -sa nu fie avocattul dvs ptr ca nu este un forum(eu doar m-am adresat unui profesor in afaceri).
    -sa-si puna mintea la contributie si sa inteleaga ca aproape toate business-urile din Romania incepute dupa ’89 AU RADACINI OCCIDENTALE!…deci nu sunt idei noi…d-le evanghelist!
    va multumesc inca o data d-le Ghenea ,cu toata sinceritatea si va doresc mult succes!

  10. Salut, dl.Marius,

    Apelez la d-voastra, ca la un real specialist, in domeniul marketingului. Sunt nou in aceasta bransa, desi am 50 de ani.
    In teorie sunt bun la toate. Scriu poezie, proza, am dreptul, la baza, am simtul umorului , vorbesc engleza si spaniola si am experienta intr-o gramada de domenii.
    In sfarsit…Viata m-a adus in domeniul vanzarilor.
    Ca reprezentatnt comercial, de produse industriale de marca, simt ca nu sunt eficient. Dovada evidenta:nici o vanzare in doua luni. Sunteti bun sa imi transmiteti niste sfaturi? Pana una alta e singura mea sursa de venit, iar sportul acesta simt ca nu-l cunosc.
    Daca nu va sacai foarte tare, as dori sa imi raspundeti, desi, sincer, o discutie cu d-voastra, ar fi un favor, prea mare, pentru mine.
    Multumesc

  11. Post
    Author

    Nu sunt un specialist in marketing, din pacate, nu cred ca va pot ajuta cu expertiza specifica de marketing…
    Marius Ghenea.

  12. Buna domnu Ghenea

    Ati fi interesat sa investiti intr-o fima noua de transport?
    Nu am capital pentru start dar as avea un contract pentru transport marfa.
    Mi-as dori sa va pot prezenta proiectul mai pe larg.

    Va multimesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *