Ce-ti doresc eu tie…

2011-11-30 13:01:34
|
Marius Ghenea - Ce-ti doresc eu tie…

La zi de sarbatoare, sarbatoarea tuturor romanilor, atat Romaniei cat si romanilor le doresc cele mai bune lucruri. Romaniei ii doresc sa isi realizeze, cat mai rapid, potentialul mult mai mare pe care il are in Uniunea Europeana si in concertul global al statelor lumii, fata de pozitia pe care o ocupa acum. Sa isi intareasca brandul de tara, sa fie recunoscuta pentru toate cele pozitive, interesante, valoroase pe care le detine si pe care le ofera lumii. Romanilor, sa aiba curajul de a indrazni mai mult, de a fi mai ambitiosi, mai pozitivi, mai deschisi si mai zambitori, dar in acelasi timp de a fi mai exigenti, de a nu se mai multumi cu putin sau cu “merge si asa”. Aceste idei si altele sunt mentionate si intr-un interviu disponibil pe Ziare.com, unde puteti gasi si alte urari facute de oameni de afaceri Romaniei si romanilor, de ziua lor.

Comments 4

  1. Marius, la cat mai multi antreprenori de succes “mentorati” (sau “coach-uiti”) !!! 🙂
    Felicitari pentru pozitia din top 300 Capital!!! Cu siguranta esti in primele 50 de pozitii daca luam in considerare doar antreprenorii care nu au avut contracte cu statul si au dezvoltat afaceri bazate strict pe evolutia pietei si aptitudinile proprii de anticipare si adaptare.

  2. Post
    Author
  3. Nu poti schimba scrierea titlurilor pentru a nu mai folosi “title case”? In romana e adesea deranjant.

  4. Post
    Author

    Multumesc pentru feedback, sincer nu mi-am pus problema, era un template WordPress pe care l-am folosit ca atare. Am sa incerc sa schimb capitalele initiale, nu stiu insa daca acel template pe care il folosesc permite. Oricum, sunt pe punctul sa fac un upgrade la look-ul site-ului, deci voi introduce aceasta specificatie in varianta noua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *