Despre fiscalitate, cu Gabriel Biris

2012-01-15 21:41:16
|
Marius Ghenea - Despre fiscalitate, cu Gabriel Biris

O carte foarte interesanta despre fiscalitate urmeaza sa fie lansata de Editura Universul Juridic (a carei Colectie Business a publicat de altfel si cartea Antreprenoriat), pe data de 18 ianuarie, la ora 18, la Intercontinental. Pe Gabriel il cunosc de multi ani, am fost de fapt chiar si colegi de facultate, chiar daca la cativa ani distanta. El a intrat in avocatura si a dezvoltat, alaturi de partenerii sai, firma Biris Goran, una dintre cele mai valoroase firme romanesti de avocatura, in timp ce in plan personal, s-a impus ca unul dintre cei mai buni experti pe probleme de fiscalitate din Romania. Cartea Despre Fiscalitate vine ca un corolar al activitatii sale pe partea de fiscalitate, vazuta ca un mecanism potential pentru tara noastra de a-si mari competitivitatea economica, nu doar de a incasa taxe de la contribuabili pe care sa le iroseasca apoi in cheltuieli inutile sau, si mai rau, clientelare. Gabriel mi-a facut onoarea sa ma invite sa spun si cateva cuvinte la aceasta lansare de carte, pe care insa oricum nu as fi ratat-o. Cartea este foarte interesanta ca si continut, dar in plus, si prin structura, fiind o carte “2 in 1”, alcatuita de fapt din doua carti separate, publicate in acelasi volum. Detalii cu privire la participarea la evenimentul de lansare, mai jos:

Editura Universul Juridic si Gabriel Biriş, autor, vă invită la evenimentul de lansare a dublei cărţi „Despre fiscalitate”.
Lansarea va avea loc
miercuri, 18 ianuarie 2012, începând cu ora 18:00, la Sala Fortuna a Hotelului Intercontinental (etaj 21). Noua apariţie editorială în colecţia Business a editurii Universul Juridic este o originală publicaţie „2 în 1”:
– Despre Fiscalitate şi Competitivitate – Principii, Probleme, Soluţii

– Despre Fiscalitate şi Bun simţ – Opinii ale autorului in media româneasca.

Lucrarea este prefaţată de dl. Mugur Isărescu, Guvernatorul Băncii Naţionale a României şi de dl. Florin Pogonaru, Preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România.

Pentru participare, vă rugam să confirmaţi prezenţa la numărul de telefon 0733.674.555 sau e-mail: marketing@universuljuridic.ro până la data de 17 ianuarie 2012.

Comments 14

  1. Buna ziua stimate domnule Ghenea! Am participat la lansarea cartii dvs. in cadrul Senatului Universitatii Politehnica din Bucuresti, fiind inca student al acestei facultati. Citind acest articol postat de dvs., m-a facut sa am un “feeling” deosebit, deoarece la fel ca domnul Biris, am inceput sa urmez si cursurile Universitatii de Drept din Bucuresti, asta la scurt timp dupa ce am terminat Politehnica. As vrea foarte mult sa particip la acest eveniment chiar daca sunt intr-o perioada plina de examene, atat la masterul din Politehnica, cat si la Drept. Insa imi doresc foarte mult sa-l cunosc personal si pe domnul Gabriel Biris, asa cum v-am cunoscut si pe dvs., mai ales ca are o turnura a vietii apropiata de cea pe care am avut-o si pe care continui sa o am si eu.

    Va doresc un an nou cat mai roditor si cat mai productiv in continuare si bineinteles, multa, multa sanatate si succes in toate afacerile pe care le veti intreprinde ori pe care le-ati inceput deja!

    Cu deosebit respect, al dvs., Andrei P.

  2. Multumim pentru cele mai noi informatii si ne bucuram mult de revedere .
    Va uram sa aveti un An Bun .

  3. Post
    Author
  4. Post
    Author
  5. Ne vedem diseara, la ora 18:00, la Inter, cand va avea loc lansarea cartii domnului inginer-avocat Gabriel Biris! 🙂

  6. Am fost prezent la lansarea cartii domnului avocat Biris! Numai cuvinte de lauda la adresa dansului … si dvs. ati avut o prestatie foarte buna in “intro-ul” lansarii cartii domnului avocat! Felicitari pentru initiativa pe care o aveti in dezvoltarea spiritului antreprenorial din Romania! Avem nevoie de oameni ca Marius Ghenea si Gabriel Biris, chiar daca fiecare dintre dvs. reprezinta in sine un domeniu de activitate complet diferit, unul fata de celalalt.

  7. am citit de curand cartea dlui Biris ! foarte utila pentru incepatorii intr-ale fiscalitatii .

  8. Buna dimineata! Se mai gaseste aceasta carte pe piata in acest moment? Daca da, va rog sa-mi spuneti si mie de unde o pot cumpara. Multumesc

  9. Post
    Author
  10. Buna ziua

    Nu stiu daca sunt la post-ul potrivit dar vreau sa va intreb daca ati citit cartea “Cele patru legaminte” de Don Miguel Ruiz. Daca da, cum vi s-a parut?

  11. Post
    Author
  12. Pe mine m-a impresionat profund. Dupa ce am citit-o sunt hotarata in proportie de 90% sa imi schimb “cariera”.
    Acum citesc “Arta de a iubi” de acelasi autor si imi place foarte mult. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *