Ce sta la baza unui startup?

2012-07-26 15:35:06
|
Marius Ghenea - Ce sta la baza unui startup?

Un material video despre antreprenoriat si business start-up a fost publicat recent pe site-urile Idei de Afaceri si Manager.ro. Materialul integral il puteti urmari mai jos, sper sa ofere cateva raspunsuri utile cu privire la punerea in practica a ideilor de afaceri si la antreprenoriat in general. Vizionare placuta!

Comments 4

  1. Bună ziua domnule Ghenea,

    Mă numesc Magda Stroe, am 51 de ani şi sunt consilier la Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri.

    Am prins câteva minute din interviul pe care l-aţi dat la Money channel zilele trecute. Atunci mi-a venit ideea să vorbesc cu dumneavoastră, să vă cer sfatul. Ca orice idee care se respectă, a revenit şi ca urmare vă rog să-mi acordaţi o întrevedere de câteva minute – doresc să vă cer ajutorul în calitatea dvs de business angel.

    Vă mulţumesc.

    Magda Stroe

  2. Va salut domnule Ghenea,
    Ati spus in cadrul acestui interviu ca la noi lipsesc o parte din elementele “ecosistemului” universitar american.
    Stiu cum se face foamea in unele camine studentesti, ce ii retine pe antreprenorii cu greutate din Romania sa aloce cativa gologani nerambursabili pentru initiativele studentesti de profil? Cu un triaj prealabil, binenteles.
    Este un risc prea mare ca acea suma sa nu se fructifice asa cum doresc acestia?

  3. Post
    Author

    Sunt multi antreprenori romani care se implica in initiative studentesti, iar studentii interesati de asemenea initiative stiu acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *