Interviu BusinessDrive

2012-09-13 10:01:48
|
Marius Ghenea - Interviu BusinessDrive

Incepem in curand un program numit BusinessDrive, la care voi participa si eu ca lector si organizator, un program destinat imbunatatirii abilitatilor si competentelor manageriale, adresat atat antreprenorilor care conduc afaceri medii sau medii-mici, cat si managerilor din companii medii si mari. Am raspuns ieri unui set de intrebari despre acest program, pentru un interviu in site-ul BusinessDays, pe care il prezint si aici, mai jos. Voi reveni in curand cu noi informatii despre acest program pe blog, pana atunci puteti verifica si site-ul programului.

Business Days: Cui se adreseaza programul?

Marius Ghenea: Celor ce vor sa isi imbunatateasca abilitatile manageriale, atat antreprenorilor care detin companii medii sau medii-mici, cat si managerilor din companii medii si mari.

Business Days: La ce nevoi sau probleme raspunde acest program?

Marius Ghenea: Programul raspunde nevoilor cele mai importante ale antreprenorilor si managerilor: nevoia de a lua decizii rapid si corect, nevoia de a isi dezvolta competentele de management, nevoia de a intelege si de a utiliza eficient informatiile financiare si alte informatii de business in proiectarea si dezvoltarea afacerii.

 Business Days: Ce beneficii pot avea cei care participa la un astfel de program?

Marius Ghenea: O experienta de invatare intensiva si foarte aplicata, bazata pe simularea unor situatii de business realiste, intr-un context concurential si competitiv. In plus, beneficii suplimentare pot fi si cele legate de dezvoltarea de … Citeste tot interviul aici.

Comments 2

  1. Post
    Author

    Incepe saptamana viitoare cu prima serie de cursanti, vom reveni cu feedback despre acest program si voi anunta din timp sesiunile viitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *