Caesar Luxury Summit, 15 noiembrie

2012-11-06 13:45:27
|
Marius Ghenea - Caesar Luxury Summit, 15 noiembrie

Pe 15 noiembrie are loc, in organizarea clubului Caesar, primul Luxury Summit din Romania, un eveniment de exceptie care va reuni marci de lux de prestigiu, intr-un format nou pentru Romania. Printre prezentele speciale de mentionat la acest eveniment se numara domnul Francesco Moreschi, un nume binecunoscut in industria italiana si globala a luxului in incaltaminte si accesorii de piele. Intre alte teme interesante abordate in cadrul Summit-ului, as aminti Old Luxury vs. New Luxury, o dezbatere cu privire la competitia dintre brand-uri de lux mai noi si marcile de lux traditionale, sau Modern Luxury, o discutie cu privire la modul cum este privit luxul dintr-o perspectiva urbana moderna, in Romania si in lume. Deoarece am onoarea sa fiu si eu unul dintre speakerii la acest eveniment, unde voi aborda luxul vazut din perspectiva antreprenoriala, a afacerilor din domeniul produselor si serviciilor de lux si modul cum s-au dezvoltat ele in lume si cum se pot dezvolta in continuare in Romania, am primit acceptul organizatorilor de a lansa o oferta speciala de participare la Caesar Luxury Summit, pentru cititorii site-ului ghenea.ro din domeniul de business antreprenorial, care pot beneficia de o reducere de 25% la inscrierea pe site-ul evenimentului, completand in campul de discount codul “entrepreneur”. Pentru mai multe detalii si inscriere, mergeti pe site-ul Caesar Luxury Summit sau click pe banner-ul CLS de mai jos:

Comments 2

  1. De ce nu se mai “fabrica” cartea dumneaovastra? Am cautat prin magazinele online si se pare ca niciuna nu mai detine cartea Antreprenoriat, toate magazinle au banner mare “out of stock”.

  2. Post
    Author

    Am primit raspunsul de la editura, intr-adevar a fost o mica sincopa la tipar, iar vanzarile au fost peste estimari si s-au epuizat stocurile din librarii, dar cel mai tarziu la sfarsitul acestei saptamani cartea ar trebui sa intre din nou in librarii, ca si in librariile online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *