Maramures Business Club, 2 noiembrie

2012-11-01 15:18:53
|
Marius Ghenea - Maramures Business Club, 2 noiembrie

Maine ne vedem la Baia Mare, la primul eveniment Maramures Business Club. Pentru cei din Baia Mare, Maramures sau din regiune, nu este inca prea tarziu pentru a participa la aceasta conferinta, care va fi dedicata antreprenorilor si managerilor din zona, unde voi participa cu o prezentare ampla pe subiecte legate de identificarea oportunitatilor de afaceri, strategii de crestere si rolul planificarii strategice a business-ului, ca si despre posibilitati de finantare a cresterii afacerilor. Imi face deosebita placere sa revin cu aceasta ocazie la Baia Mare si sper sa fie un eveniment cat mai reusit. Pentru detalii si informatii suplimentare, consultati site-ul evenimentului.

Comments 12

  1. O mica observatie, daca ai putea sa anunti evenimentele de genul acesta cu cateva zile in avans sa nu ne facem alt program si sa nu putem participa 🙂

  2. Buna seara domnule Ghenea!Imi cer scuze ca nu ma adresez in legatura cu subiectul,dar precum foarte multi in momentul de fata,doresc sa devin si eu un antreprenor ,iar cele mai bune sfaturi le pot primi de la un om ca dumneavoastra. In momentul de fata sunt student si stiti foarte bine cat de greu este un start-up pentru un student. Imi doresc sa intru pe piata in domeniul cafenelelor in orasul meu,unul foarte sarac in acest moment,dar cu un potential foarte mare. Avantajele mele ar fi ca am deja cativa ani lucrati in domeniu si cunosc foarte bine piata si in special concurenta,astfel ca stiu ce inbunatatiri si in special noutati are nevoie sa aduca o noua cafenea in orasul meu.Va multumesc pentru timpul acordat si daca sunteti interesat,ma puteti contacta pe adresa is.uav2012@yahoo.com.La revedere!

  3. Post
    Author

    Nu cred ca te pot ajuta prea mult, insa vreau sa iti spun, din proprie experienta, ca o astfel de afacere inseamna investitii initiale substantiale (de cele mai multe ori sunt peste sumele estimate in plan) si riscuri foarte mari (ca locatie, reteta de business, atractivitate, etc.). Orice ai decide, iti doresc succes!

  4. Post
    Author

    Scuze Traian, intr-adevar trebuia sa pun informatia pe site mai devreme, dar a fost o perioada foarte aglomerata. Este abia maine seara prezentarea mea, deci mai e ceva timp 🙂

  5. Dl Ghenea am o intrebare pentru dumneavoastra la care ma gandesc ca ati fi in masura sa raspundeti, avand in vedere domeniile in care ati investi. Cat la suta din retail-ul traditional reprezinta retil-ul online? Procentul respectiv variaza in functie de piata produselor comercializate?

  6. Kovacs, cred ca mai bine te-ai apuca de o afacere online: florarie, librarie, haine, scule electrice, piese auto. Comertul online din Romania e intr-o continua crestere iar o nisa se gaseste pentru oricine.

  7. Post
    Author

    Sunt mai multe zone de oportunitate, dar nu cred ca as putea sa nominalizez una dintre ele, pentru ca depinde foarte mult de ceea ce vrei sau poti tu sa realizezi in acest domeniu, nu e vorba doar de ce este disponibil in piata…

  8. Nu v-am sugerat sa-mi recomandati un anumit domeniu in care sa investec, ci va intrebam cat la suta din retail-ul traditional reprezinta retail-ul online?

  9. Post
    Author

    Scuze, am inteles intrebarea dar am raspuns intr-adevar putin pe langa subiect, deoarece am presupus ca vrei sa identifici o anumita zona de oportunitate online. Comertul online romanesc reprezinta doar ca. 3% din consumul total de retail din Romania, insa procentele variaza mult de la o categorie la alta. Daca la alimente procentul este inca mult sub 1%, la electro-IT, spre exemplu, procentul a depasit 20%.

  10. Numai respectivele doua categorii de produse au procente diferite din retail-ul traditional? Comertul online cu piese auto si cosmetice este diferit de procentul de 3% din retail-ul traditional?

  11. Post
    Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *