Antreprenor 2.0, Cluj, 19 martie

2013-03-18 14:48:03
|
Marius Ghenea - Antreprenor 2.0, Cluj, 19 martie

Un post last-minute cu privire la evenimentul de la Cluj, cu regretul ca s-ar putea sa fie prea tarziu pentru inscriere: maine sunt la Cluj la Antreprenor 2.0, despre care am mai scris aici pe blog, sper sa identificam si in capitala Transilvaniei cat mai multe proiecte antreprenoriale valoroase. Nu uitati, participarea este gratuita, iar cele mai bune proiecte vor fi premiate cu finantare. Mai multe detalii pe site-ul Antreprenor 2.0. Pe maine la Cluj!

Comments 12

  1. Mi-a placut mult discursul dumneavoastra de la conferinta din Cluj. A fost motivant si foarte util. Mi-am notat multe idei interesante care m-ar putea ajuta in dezvoltarea afacerii.

    Mi s-a parut destul de ciudat ca printre trendurile actuale care ofera oportunitati ridicate este si sanatatea. Afacerea mea e din domeniul sanatatii (recuperere medicala) si mi s-a spus mereu ca optimismul meu este nejustificat.

    Intampin totusi o problema. Costurile tratamentelor sunt destul de mari (pana la 990 RON pentru 20 de sedinte de tratament) si desi au nevoie multi de aceste tratamente, o buna parte din pacienti nu si le permit.

    Ar exista posibilitatea crearii unui sistem de rate? Cum as putea oferi finantare pacientilor mei? M-ar putea ajuta o banca in acest sens? Vi se pare viabila ideea mea?

  2. Post
    Author

    Multumesc pentru aprecieri. Intamplator (sau nu), chiar Banca Transilvania are un program de rate pentru servicii medicale (de fapt sunt mai multe programe, pe diverse tipuri de servicii medicale, inclusiv chirurgie estetica, dar si altele). Deci este o idee foarte buna, iar daca nu exista un program specific pentru recuperare medicala, puteti discuta cu banca sa structureze un astfel de program. Succes,
    Marius Ghenea.

  3. Ma subcriu . Am fost si eu prezenta la conferinta de la Cluj .A fost o experientza de neuitat . Eu ,am un proiect mai vechi , anume, un magazin online de birotica si papetarie (si nu numai) ptr zona de nord-vest a tarii (Cluj-si judetele limitrofe)recunosc ca am avut unele retineri, dar cred ca dupa tot ce am auzit la conferintza , m-a convins ca defapt planul meu este bine gandit si poate fi implementat .Multumesc inca odata Dl.Marius. Mult succes in continuare , va mai asteptam la Cluj !

  4. Post
    Author
  5. Multumesc pentru sugestie! Am semnat azi contractul de colaborare cu Banca Transilvania iar in maxim doua saptamani vom fi primii din Cluj Napoca ce vom efectua tratamente de recuperare medicala cu plata in rate. Am povestit cu pacientii pe aceasta tema si am primit un feedback pozitiv.

  6. Post
    Author

    Felicitari, ma bucur daca am putut ajuta cu un sfat util, sper ca si alti antreprenori vor gasi solutiile cele mai potrivite de a rezolva problemele pe care le au. Succes!
    Marius Ghenea.

  7. As dori sa va intreb daca exista anumite restrictii pentru inscrierea la conferinta Antreprenor 2.0 Brasov. As fi vrut sa ne inscriem la cea din Bucuresti insa am aflat de ea cu o zi dupa ce s-au inchis inscrierile.

    Referitor la restrictii, ma refer la faptul ca toata echipa din spatele ideii sunt din Bucuresti.

    Va multumesc si astept un raspuns de la dumneavoastra.

    O zi buna.

  8. Post
    Author

    Exista anumite alocari regionale, insa cred ca va puteti inscrie fara probleme la Ploiesti, orasul care este cel mai apropiat de Bucuresti (sau Brasov insa e mai departe), daca ati ratat editia din Bucuresti. Pentru detalii, va rog sa discutati cu colegii din echipa de organizare, pe care ii puteti contacta pe site-ul Antreprenor 2.0. Succes,
    Marius Ghenea.

  9. Bună ziua. Sunt profesor de matematică, cu multe rezultate remarcabile în cariera mea (iertaţi-mi laudele) şi aş dori să pot discuta cu dv. în legătură cu ultima lucrare a mea, în vederea unei posibile promovări. Sunt din Fălticeni – Suceava şi sunt pensionar. Dacă timpul vă permite să mă ascultaţi în legătură cu intenţiile mele, un simplu “DA” pe adresa mea ar fi deajuns. Vă voi da toate detaliile necesare. Cu deosebită stimă, Ştefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *