Antreprenor 2.0

2013-03-10 23:31:12
|
Marius Ghenea - Antreprenor 2.0

Marti, 12 martie, incepe la Bucuresti turneul Antreprenor 2.0, un program organizat de FPP si cofinantat din Fondul Social European prin intermediul Programului Operational Sectorial ”Dezvoltarea resurselor umane 2007-2013 Investeste in oameni!”, program care va ajunge apoi in mai multe orase importante din tara, respectiv la Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Brasov, Craiova, Ploiesti si Constanta. Particip in acest program pentru a identifica impreuna cu organizatorii un numar de proiecte antreprenoriale valoroase, mai precis 24 de startup-uri cu potential care vor beneficia inclusiv de sprijin financiar, 12500 lei pentru fiecare proiect castigator. Participarea antreprenorilor este gratuita, pentru detalii si inscrieri mergeti pe site-ul programului. Succes tuturor si ne vedem curand!

Comments 6

  1. Am fost la Arena Leilor cu speranta ca va voi intalni d-le Ghenea. N-a fost sa fie. Cu toate ca “am batut palma” am ramas cu un gust amar, privitor la nivelul discutiilor. Acum asist la prezentarea unor evenimente gratuite foarte frumoase, dar din pacate Baia Mare este in capatul celalalt de tara. Mult succes. Sper sa aveti parte de initiative curajoase din partea cat mai multor minti dezghetate.

  2. Avand in vedere numarul mare de participanti, procentul castigatorilor va fi foarte mic. Cei care nu vor castiga vor putea beneficia de sprijinul si sfaturile echipei dumneavoastra si dupa finalizarea acestui program? De exemplu mica mea afacere consta intr-un cabinet de recuperare medicala. Poate ca din punct de vedere al potentialului de dezvoltare nu este atat de spectaculoasa ca o afacere din domeniul IT. Insa vreau sa o dezvolt cat mai mult posibil. Voi putea primi sfaturi pe parcursul dezvoltarii acesteia chiar daca nu voi fi printre castigatori?

  3. Super faină chestia! Chiar dacă finanţările vor ajunge în final la puţini, workshopurile şi prezentările mi s-au părut foarte valoroase (fiind un newbie in ale antreprenoriatului).

  4. Post
    Author

    In limita timpului disponibil, cu siguranta! Incercam sa ajutam la dezvoltarea ecosistemului antreprenorial in Romania, acesta este de fapt obiectivul central al activitatii mele pe partea de educatie antreprenoriala, inclusiv in programe ca Antreprenor 2.0

  5. Post
    Author

    Cred ca ai fost in singurul sezon in care eu nu am participat, din pacate. In plus, ar trebui sa urmaresti mai atent informatiile din presa: eu am fost la Baia Mare acum cateva luni la un astfel de eveniment (origanizat impreuna cu Business Club-ul din oras), deci chiar am ajuns si la Baia Mare. Iar maine sunt la Cluj tot cu Antreprenor 2.0, oras care nu este atat de departe de Baia Mare, deci si baimarenii sunt bineveniti acolo!
    Marius Ghenea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *