Conferinta Mediafax Talks despre IMM-uri

2013-09-24 14:19:18
|
Marius Ghenea - Conferinta Mediafax Talks despre IMM-uri

Azi a avut loc, la Radisson, conferinta Mediafax Talks about SME’s, care si-a propus sa identifice problemele cele mai importante cu care se confrunta in prezent mediul antreprenorial romanesc si cum sunt afacerile antreprenoriale sustinute prin politici publice guvernamentale si prin intermediul finantarilor bancare. O prezentare interesanta a fost sustinuta de Codrut Nicolau de la Unicredit Tiriac Bank, o banca implicata semnificativ in finantarea IMM-urilor, am fost de asemenea placut surprins de faptul ca Ministrul IMM-urilor, dna. Maria Grapini, si-a alocat timpul necesar pentru a participa la dezbateri pana la final, spre deosebire de majoritatea ministrilor pe care i-am mai vazut la astfel de conferinte in trecut si care, de obicei, isi sustineau prezentarea si apoi plecau fara sa asculte si opiniile celorlalti lectori sau intrebarile participantilor.

Comments 2

  1. afaceri care sa faca vizibil patrimoniul national pur (case memoriale, biblioteci, scoli, traditii cu incarcatura simbolica, urme esentiale umane -radacini pentru generatii viitoare)…se afla printre ingrijorarile vreunei entitati interne responsabile in controlul si dezvoltarea antreprenoriatului romanesc?!

  2. Post
    Author

    Sunt doua chestiuni diferite, daca vorbim de patrimoniu, exista la Ministerul Culturii bugete (din pacate destul de mici) alocate pentru aceste activitati. Ca business, orice antreprenor care investeste in asa ceva trebuie sa vada si oportunitatile de afaceri, de profit, altfel este o activitate de tip non-profit, printr-o fundatie sau asociatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *