Cursuri BusinessDrive, 25-29 mai

2015-05-15 09:57:31
|
Marius Ghenea - Cursuri BusinessDrive, 25-29 mai

O noua editie BusinessDrive se desfasoara in perioada 25-29 Mai. Vom fi din nou la Predeal deja la a IX-a editie BusinessDrive, programul tip mini-MBA structurat ca un workshop interactiv cu durata de 5 zile, acesta include module teoretice care abordeaza, din perspectiva managerial-financiara, principalele „zone critice” ale unei afaceri: Marketing, Vânzari, Productie, Logistica, Resurse Umane, dublate de module practice in care participantii sunt implicati direct in procesul decizional si conducerea unei afaceri realist simulate cu ajutorul unei aplicatii software dedicate, pe parcursul a 4 cicluri anuale de business. Ca o optiune suplimentara, la finalul saptamanii, in aceeasi locatie, se va desfasura si o noua intalnire BusinessDrive Alumni, o comunitate de peste 200 manageri si antreprenori din toata tara care au absolvit cursurile pana in prezent. Reinnoiesc si eu invitatia trimisa catre toti alumni de a profita de aceasta ocazie. Sunt ultimele zile pentru inscrieri, acestea se pot face prin email la businessdrive@diagma.ro

Comments 3

  1. Salut Marius,

    La o prima vedere cursul pare adresat mai mult celor din segmentul “corporate”. Cat de potrivit crezi ca este pentru un antreprenor care conduce o companie software, de dimensiune mica-medie (25 angjati) ? Cat % din program este “predat” de tine si cat % de Dragos Popescu ? Daca vrei, poti sa imi raspunzi direct pe email.

    P.S: Am participat si la S4S si la BMP, pe care la momentul respectiv le-am gasit extraordinare 🙂

    Tks !

  2. Post
    Author
  3. Un curs destul de interesant. Cred ca modelul lui ar trebui aplicat mai multor nise, aceste pregatiri interactive sunt chiar utile si cred ca intotdeauna o sa atraga mai mult. Sunt cursuri educative si potrivite chiar si pentru cei ce inca n-au avut ocazia de a performa in domeniul afacerilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *