Chivas The Venture

2015-09-08 17:02:55
|
Marius Ghenea - Chivas The Venture

Ai o afacere sau un start-up care, pe lângă faptul că aduce profit, generează o schimbare în bine în comunitate? Crezi că poţi schimba lumea şi câstiga bani în acelaşi timp? Iată o șansă nouă pentru afacerea ta! România se alătură, anul acesta, țărilor participante la competiția globală de antreprenoriat cu impact social Chivas The Venture. Oamenii de afaceri români vor concura alături de antreprenori din toată lumea, în cursa pentru milionul de dolari pus în joc. Intră pe www.TheVenture.com, completează formularul și înscrie-te în competiția The Venture până pe 31 octombrie. Cele mai bune idei de business vor fi analizate de un juriu din care am onoarea sa fac si eu parte, alaturi de Andreea Esca, Tudor Furir si Cristian China Birta (Chinezu).

Chivas The Venture înseamnă pentru câștigător:

  • un premiu de 5.000 euro in Romania și șansa să obțină finanțarea necesară îndeplinirii obiectivelor sale în etapa globală, in aceasta etapa globala castigatorii putand obtine o suma importanta din milionul de dolari care este oferit ca premiu global de brandul Chivas.
  • experiența unui Accelerator de business în Los Angeles, unde, timp de o saptamână, se va întâlni cu antreprenori din Statele Unite
  • participarea la pitch-ul final de la Shanghai, locul unde va cunoaște cele mai bune business-uri cu impact social din toată lumea și își va prezenta ideea în fața unor experți internaționali în domeniul afacerilor.

Inscrie-te! Win the Right Way!

Comments 4

  1. Extrem de interesanta ideea.
    M-am inscris si sper sa vad un concurs de calitate cu idei bune si nu doar un reality show de televiziune. O astfel de competitie cu acest juriu va scoate la iveala idei cel putin interesante si oameni de calitate. Cred ca un sigur loc 1 este prea putin pentru potentialul romanesc.
    Am incercat sa va contactez cu datele de contact de pe blog dar se pare ca nu functioneaza.
    In cazul in care acest comentariu este vizualizat si puteti va rog sa ma contactati.
    Multumesc!

  2. o initiativa deosebita care merita sa fie promovata

    cine stie, macar asa putem contribui la un viitor mai bun pentru copiii nostri

  3. Nu stiu cate afaceri sunt facute in general ca sa nu ajute lumea, nu cred ca-i vreuna. Ele sunt facute, de obicei, cu scopul e a produce ceva, iar oamenii cumpara acele produse. Ah, poate cele legate de tutun, alcool sau alte lucruri pe care si eu le consider inutile si un pas inapoi pentru societate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *