Smartbill aduce inovatie in vanzari pentru perioada de criza

2020-04-02 19:46:43
|
Marius Ghenea - Smartbill aduce inovatie in vanzari pentru perioada de criza

Colegii de la SmartBill tocmai au lansat o optiune noua foarte interesanta cred eu, pentru companiile mici si mijlocii care folosesc programul de facturare online. Modulul de emitere vouchere este un proiect la care colegii mei de la SmartBill lucreaza de mai mult timp, dar care a fost pus cu maxima prioritate acum, ca un mod de a sprijini clientii companiei.

Cum ajuta de fapt voucherele? Ele reprezinta de fapt promisiuni de vanzare servicii sau produse in viitor, catre clientii care achizitioneaza azi aceste vouchere, evident cu un discount sau cu alte avantaje certe oferite clientilor potentiali de catre furnizori. Va ofer un mic exemplu: orice persoana va trebui dupa criza sa mearga din nou la frizerie sau la coafor, sau unii vor solicita aceste servicii la domiciliu. Daca tot stim sigur ca avem nevoie de aceste servicii in viitor, anumiti clienti ar putea fi interesati sa plateasca acum pentru un cupon sau voucher cu un anumit discount sau cu alte avantaje, de exemplu house-call, serviciul sa fie prestat la domiciliu, voucher sau cupon pe care il va utiliza atunci cand perioada de lock-down va lua sfarsit si regulile de distantare sociala vor fi reduse, permitand prestarea acestor servicii sau livrarea si utilizarea anumitor produse. Desigur conditia importanta este sa vorbim despre oameni care, intamplator sau nu, au suficient cash in acest moment, ale caror venituri nu sunt afectate sau la risc.

Pentru toti cei interesati, mai jos un scurt tutorial YouTube pentru acest nou modul de la SmartBill, care este oferit gratuit clientilor sai:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *