Lansarea GarageMall.ro

2011-10-13 16:58:28
|
Marius Ghenea - Lansarea GarageMall.ro

Am lansat GarageMall.ro, o platforma online care va gazdui vanzari online de diverse produse si servicii, altele decat cele vandute in mod curent de magazinele online din grupul nostru. Primele produse lansate pe aceasta noua platforma a grupului sunt produse si accesorii auto, mai ales dintre cele de sezon, cum ar fi anvelopele de iarna, vor urma si alte categorii de produse. A fost o initiativa a colegilor mei de la FIT si PCGarage.ro, pe care ii felicit pentru lansare si le doresc mult succes cu noul proiect! Am constatat in cursul zilei de azi ca anuntul nostru a trezit foarte mult interes in presa traditionala ca si in cea online, cum ar fi acest articol, titrat anecdotic “Marius Ghenea se apuca de vandut cauciucuri de iarna” din Capital, asa ca introduc si eu aceasta informatie pe blog-ul meu. Pentru informatii complete, www.garagemall.ro

Comments 14

  1. Felicitari echipei tale si multa bafta cu noul proiect! Nu am putut sa nu remarc rautatea multora la auzul acestei vesti. Pacat. Nu se dezlipeste deloc de multi dintre romani mentalitatea aceasta paguboasa de a critica, de a pune bete in roate celor care fac ceva in tara asta!

  2. Post
    Author
  3. Felicitari pentru noul magazin, cu putin efort si timp sunt sigur ca va fi foarte rentabil.

  4. Pingback: PC Garage lanseaza Garage Mall | W2

  5. Adaugati un link spre acest site in footerul blogului, putina reclama nu strica niciodata
    Bafta cu noul proiect!

  6. Total in afara subiectului, dar voiam sa intreb cum pot raporta o problema de securitate/privacy la pcfun.ro

    Multumesc

  7. Post
    Author
  8. Bună ziua,

    Domnule Ghenea, îndrăznesc să vă contactez aici deoarece nu am regăsit o secţiune anume pentru contact. Aşadar, fiind off topic, vreau totuşi să vă întreb dacă sunteţi interesat de investiţii în imobiliare sau dacă ştiţi potenţiali investitori interesaţi. Familia mea deţine 7500 mp de teren intravilan în zona Metro cash and carry Suceava, cu toate utilităţile. Sunt însă mai mulţi proprietari care ar dori să vândă, în cazul unei achiziţii de suprafaţă mai mare, pretabilă pentru centre comerciale etc. Dacă sunteţi interesat, vă rog să lăsaţi o adresă de mail pentru a vă putea detalia oferta mea. Vă mulţumesc pentru atenţie!

  9. Post
    Author
  10. Buna ziua domnule Ghenea,
    Ma chinui de cateva luni sa gasesc o firma serioasa, care sa imi construiasca un magazin online profesionist. Ma ocup cu vanzarea de piese pentru utilaje agricole in Anglia si momentan imi vand produsele pe ebay, dar nu imi convine comisionul urias cu care ma taxeaza, anume 13% din fiecare tranzactie.
    Intrebarea mea, este daca imi puteti recomanda o asemenea firma, avand in vedere ca aveti experienta in domeniul comertului online.

    Multumesc,
    Dan

  11. Post
    Author

    Nu va pot face o recomandare, pentru ca depinde de detaliile proiectului, cred ca este recomandat sa va structurati o specificatie cat mai clara (ca un caiet de sarcini) si apoi sa chemati mai multi provideri sa faca oferte, sa le vedeti referintele, dupa care sa decideti.
    Marius Ghenea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *