Continuarea programului lansarii cartii “Antreprenoriat”

2011-04-27 18:21:25
|
Marius Ghenea - Continuarea programului lansarii cartii “Antreprenoriat”

Vesti bune pentru cei care m-au intrebat in ultimele saptamani cu privire la programul de lansare in tara a cartii “Antreprenoriat“. Continuam, din prima parte a lunii mai, acest turneu national (chiar trecand “granita” si in Republica Moldova), dupa cum urmeaza:

– Craiova, lansare si semnare de carte pe data de 12 mai (detaliile vor fi prezentate pe site in zilele urmatoare)

– Chisinau, lansare/semnare de carte in perioada 18-19 mai (in cadrul ICT Summit si impreuna cu JCI Chisinau, detalii in urmatoarea perioada pe acest site)

– Brasov, lansare/semnare de carte pe 27 mai, in cadrul Online Business Forum si Arena Ursilor

– Sibiu, lansare/semnare de carte in perioada 2-3 iunie, in cadrul evenimentului Marketing 24/7 si la festivalul de carte

Voi reveni cu mai multe detalii pentru fiecare eveniment, ne vedem curand in aceste orase importante ale Romaniei. Incercam sa includem in continuare in program si alte orase mari ale tarii…

Comments 13

  1. Buna, o intrebare si o curiozitate. Dupa parerea dvs.care sunt criteriile care definesc citez ,,oras important”.
    Cu respect, Alina Persa

  2. Post
    Author

    Un “oras important”, dupa mine, trebuie sa reprezinte o combinatie cat mai buna intre urmatoarele criterii:
    – populatia (orase importante sunt in general doar orasele mari, cel putin 100 mii locuitori, daca nu chiar mai mult)
    – centru urban cu traditie (unele orase romanesti exista de sute de ani, altele au aparut doar in perioada industrializarii comuniste)
    – centru universitar important (care poate contribui in mai multe moduri la relevanta si dezvoltarea orasului)
    – polarizare regionala (sa reprezinte un punct de atractie pentru intreaga regiune din jurul sau, nu limitat la comunele suburbane sau la un judet)

  3. Buna ziua,

    As dori sa particip la Online Business Forum si vreau sa stiu in ce masura considerati dvs. calitatea forumului,si daca poate fi perceput drept training.

    Cu respect,
    Ionut

  4. Post
    Author

    Ionut,

    Daca nu as considera ca e un eveniment de calitate, NU as participa! Am fost si anul trecut la Online Business Forum la Brasov si am fost impresionat atat de calitatea si consistenta speakerilor, cat si de participanti. Sper sa fie la fel, de ce nu chiar mai bine, anul acesta!

  5. propun cu mare interes lansare de carte la suceava 150 de mii locuitori in crestere ,

    stefan

  6. Buna ziua,

    Vreau sa stiu daca mai luati in considerare inca o lansare in Bucuresti. Eu nu am putut participa si din aceasta cauza intreb.
    Cu stima.
    Radu

  7. Post
    Author

    Buna ziua,

    Multumesc pentru intrebare, vor mai fi evenimente in care voi promova cartea in Bucuresti si in perioada urmatoare, dar nu lansari propriu-zise. Daca urmariti acest blog, voi posta articole despre aceste evenimente inainte de fiecare eveniment.

  8. Eu am achizionat cartea de pe internet. In momentul in care am citit despre lansarea ei am comandat-o, am alergat la propriu pana acasa cu ea, am deschis-o si de atunci n-o mai pot lasa. Sper din suflet sa pot gasi raspunsuri la multe dintre intrebarile mele, pentru ca intru intr-una dintre categoriile enumerate la inceput: imi doresc din suflet ca eu si sotul meu sa demaram o afacere pe cont propriu. Avem ideea, dar datorita lipsei de experienta inca ezitam. Cartea e fenomenala si de-abia astept sa ajung la capitolul referitor la inceputul unei afaceri. Sunt avida de informatii si din pacate in Constanta nu se organizeaza workshopuri sau cursuri in acest sens. La Constanta va avea loc lansarea cartii? Mi-ar face mare placere sa va cunosc personal si sa am ocazia de a primi un autograf.

  9. Post
    Author

    Multumesc pentru aprecieri: am primit multe intrebari pentru Constanta, incercam sa organizam si acolo un eveniment de lansare pentru carte, insa deocamdata nu este nimic finalizat. Voi anunta oricum pe blog din timp un astfel de eveniment!

  10. Se pare că am primit răspunsul cu venirea dumneavoastră la Sibiu.
    Voi fi acolo!

  11. As vrea sa va intreb daca mai e valabila data de 12 mai pt evenimentul din craiova si daca puteti sa ne dati detalii.Multumesc

  12. Post
    Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *