Made in Romania 2018

2018-01-25 18:30:18
|
Marius Ghenea - Made in Romania 2018

“Made in Romania”, proiectul lansat si organizat de catre Bursa de Valori Bucuresti a fost lansat oficial, aflandu-se in acest an la a doua editie. Ma bucur sa va anunt ca in acest an fondul de investitii Catalyst Romania este unul dintre partenerii proiectului.

Made in Romania 2018 isi propune sa identifice companiile din Romania care au potentialul de a deveni viitoarele motoare ale economiei romanesti si de a le asista pe parcursul unui an in a-si creste afacerile la nivelul urmator, imbunatatind transparenta, vizibilitatea, reputatia si, cel mai important, accesul la capitalul necesar pentru cresterea si dezvoltarea ulterioara.

Cine se poate inscrie?

Orice companie cu o valoare minima estimata de piata de cel putin 250.000 euro poate deveni un candidat al Made in Romania: companii active in industrii / sectoare specifice ce contribuie la cresterea PIB-ului (de ex. IT&C, sectorul farmaceutic, sanatate, industria alimentara, comert, productia industriala etc).

Vor fi analizate performantele relevante din anii precedenti, inclusiv produsele lansate, perspectivele de inovare pe pietele de nisa si o reputatie buna si rezultate bune in ceea ce priveste transparenta;

Cum poti inscrie o companie?

Tot ce trebuie sa faci este sa aplici pe website-ul proiectului pana la data de 16 februarie 2018 (inclusiv) si sa introduci cateva date relevante despre companie.

Ce se intampla mai departe?

In a doua etapa, vor fi selectate 50 de companii dintre toate aplicatiile primite, care vor merge mai departe in ultima etapa, in care 14 companii vor fi desemnate finaliste de catre un juriu din care sunt onorat sa fac parte. A 15-a companie va fi selectata prin votul publicului, care va fi disponibil in martie pe website-ul proiectului. Publicul va fi invitat sa voteze pe www.bvbleague.ro pentru una dintre cele 50 de companii finaliste, care, in opinia sa, are cea mai mare sansa sa devina o poveste romaneasca de succes.

De ce sa te inscrii?

Participarea la acest proiect va oferi antreprenorilor mai multe beneficii. Cele 15 companii finaliste vor intra in “Liga BVB“, un program special de mentorat oferit de Bursa de Valori Bucuresti si partenerii sai. In perioada aprilie – noiembrie 2018, Bursa de Valori Bucuresti, impreuna cu partenerii sai vor oferi sprijin si mentorat companiilor finaliste prin training-uri, workshop-uri, crearea de retele si oportunitati de dezvoltare a afacerilor, care vor avea ca scop stimularea cresterii si dezvoltarea organica a companiilor. Trainingurile oferite vor cuprinde mai multe subiecte utile si interesante pentru orice companie in crestere, printre care: branding, marketing si tehnici de vanzare, dezvoltarea de produse, consultanta in management, alternativele de finantare, raportare financiara, relatia cu investitorii, procesele de listare si alte subiecte asemanatoare.

Ne vedem la Made in Romania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *